Samsun Haberleri: 3. Samsun Gıda Fuarı Kapılarını Açtı

Samsun Haberleri: 3. Samsun Gıda Fuarı Kapılarını Açtı

Bugün açılışı yapılan TÜYAP 'Samsun 3. Gıda İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı' 22-24 Kasım 2018 tarihlerinde ziyaret edilebilecek.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Perakendeciler Derneği (KARADENİZ PERDER), Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği (KATBİR)’nin destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN GIDA 2018 3.Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı kapılarını açtı.

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz de fuarın, gıda ihtisas fuarcılığı bakımından Anadolu'da önemli bir etkinlik haline geldiğini ifade etti. Alagöz, "Tüm dünyada gıda fuarları devam ettirilemez ve dönüşüme uğrarken Samsun’da üçüncü gıda fuarımızı gerçekleştirirken bu yıl daha da fazla ülkeden iş adamını ağırlıyor olmak ayrıca güzel" dedi.

 Alagöz, fuarda birbirinden güzel iş bağlantıları kurulacağını, birçok şölene ev sahipliği yapacak etkinlikte, Karadeniz yemekleri ve Karadeniz kültürünün tanıtımının da yapılacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler standları gezdi, yöresel lezzetlerin tadına baktı.

Açılışa Samsun Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kadir Baytekin,  Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler ve sektör temsilcileri katıldı.

 Fuar 22-24 Kasım 2018 tarihleri arasında 10:00- 20:00, 25 Kasım 2018 günü ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

samsun tüyap