Samsun Haberleri: Bahçeli, Numanoğlu'na Başarı Diledi

Samsun Haberleri: Bahçeli, Numanoğlu'na Başarı Diledi

Atakum Belediye Başkanlığı için kolları sıvayan eğitimci Davut Numanoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Bahçeli, Numanoğlu'na başarı diledi

Atakum Belediye Başkanlığı için aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan eğitimci Davut Numanoğlu, MHP Genel Başkanı Davut Numanoğlu ile bir araya geldi. Devlet Bahçeli, "Çıktığınız bu yolda sizlere başarı diliyorum" dedi.

MHP GENEL MERKEZİ'NDE ZİRVE
Davut Numanoğlu, MHP'den Atakum Belediye Başkanlığı aday adaylığı resmi başvurusunu bugün MHP Genel Merkezi'ne giderek yaptı. Davut Numanoğlu, başvurusunun ardından ilk olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ardından da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kabul edildi.

BAHÇELİ: BAŞARI DİLİYORUM
Yapılan görüşmede MHP Lideri Bahçeli, Numanoğlu'na, "Çıktığınız siyaset yolculuğunda sizlere başarı diliyorum. Hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Davut Numanoğlu daha sonra TBMM'ye geçerek MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ile de bir süre görüştü.

ATAKUM MHP'DE BASIN TOPLANTISI
Öte yandan, Davut Numanoğlu'nun yarın MHP Atakum İlçe Başkanlığı'nda saat 17.00'de 'aday adaylığı' ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.