Samsun Haberleri: AK Parti'de Temayül Günü

Samsun Haberleri: AK Parti'de Temayül Günü

Adalet ve Kalkınma Partisi 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi teşkilatlara gönüllerinde yatan baştan adaylarını soruyor. Saat 10.30'da başlayan temayül saat 17.00'de sona erecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi teşkilatlara gönüllerinde yatan baştan adaylarını soruyor. Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan temayüllerde 17 ilçe için teşkilat mensupları oy kullanıyor.

Temayülü Seçim İşleri Bölge Koordinatörü Samsun Temayül Komisyonu Başkanı Bülent Yağmur, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Ordu Milletvekili Ergün Taşer ve Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil yönetiyor.

Komisyon başkanı Bülent Yağmur Türkiye’de ilk kez elektronik temayül yapıldığını bu sayede 6 ton kâğıt tasarrufu yaptıklarını söyledi. Yağmur, “ 3 bin civ arında teşkilat üyesi oy kullanacak. Bu sonuçlar direk genel merkeze ve Cumhurbaşkanımızın önüne düşecek. Temayül aday belirlemedeki tek belirleyici unsur değil ancak teşkilatımızın görüşleri bizler için büyük önem taşıyor” dedi.

İlhan Demircioğlu