Samsun Haberleri: ASRİAD'a Görkemli Açılış

Samsun Haberleri: ASRİAD'a Görkemli Açılış

Asrın İşadamları Derneği Samsun Şubesi görkemli bir törenle açıldı. Genel Başkan Adnan Danışman ASRİAD olarak öncelikli hedeflerinin hayatın her alanında nitelik olduğunu söyledi.

Asrın İşadamları Derneği Samsun Şubesi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkan Hasan Togar, ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okutan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.
Asrın İşadamları Derneği Genel Başkanı Adnan Danışman, Samsun gibi hem tarihimizde önemli bir yeri olan hem de önemli bir ticaret ve sanayi merkezi olma yolunda potansiyeli olan bir şehirde şube açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Danışman, “ Ülkemizde özellikle ekonomide çok fazla ihtiyacı olan bir temel konuyu NİTELİK konusunu milletimizin gündeminde tutmak, gücümüz oranında çözümüne katkı vermek ve gerektiğinde bu alanlarda insiyatif almak üzere böyle bir sivil girişim oluşturmuş bulunmaktayız. Temel sloganımız ise ‘ÖNCE NİTELİK’. Ekonomide hakkaniyetle iş yapmak ve işi sürdürülebilir kılmak hayati derecede önemlidir. Katma değeri yüksek ürünler üretmeliyiz. Kişi başına milli gelir barajını 10 bin dolar barajının üzerine çıkartmalıyız. Bunu başaracak potansiyel ve altyapı ülkemizde mevcut. Yeterki inanalım ve bu inançla çalışalım” dedi.

İlhan Demircioğlu