Samsun Haberleri: AK Parti'de Ankara Zirvesi Yapıldı

Samsun Haberleri: AK Parti'de Ankara Zirvesi Yapıldı

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Ankara'da Samsun Milletvekilleri ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar ile yerel yönetimler zirvesi yaptı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman dün Ankara’da, yerel yönetimlerle ilgili raporunu AK Parti Çevre Kültür ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı ile Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar’la paylaştı. Karaduman genel merkez görevi olduğu için Ankara’da bulunmayan Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile görüşemedi.

Karaduman milletvekillerine 12 Kasım tarihine kadar aday adaylıklarını açıklayan isimlerin ve yerelde yapılan araştırmalar sonucu öne çıkan isimlerin raporlarını sundu.
Başkan Karaduman, “ Yerel seçimler için çok titiz bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Genel merkezimin yaptığı çalışmalar var, biz de teşkilat olarak çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı milletvekillerimizle paylaştık. Aralık ayının ilk haftasında büyükşehirlerden başlamak üzere adaylarımız açıklanmaya başlayacak. Biz de Samsun’da değişim bekliyoruz ama bu değişim kaç kiyi ile sınırlı olacak bakacağız” dedi.

İLHAN DEMİRCİOĞLU