Ensar Erdöl Aday Adaylığını Açıkladı

Ensar Erdöl Aday Adaylığını Açıkladı

İşletmeci ? Ekonomist Ensar Erdöl Tekkeköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Erdöl, başvuru formunu Tekkeköy ilçe başkanlığına sundu.

 Atakum Belediyesi’nde çalışan İşletmeci – Ekonomist Ensar Erdöl Tekkeköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Ensar Erdöl, başvuru formunu AK Parti Tekkeköy İlçe Başkan Vekili İlyas Demir’e sundu.

 Ensar Erdöl aday adaylığı dilekçesini teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Tekkeköylü hemşerilerimizin hür iradelerine duyduğumuz saygı çerçevesinde ve bize gösterecekleri teveccühe inanarak yola çıkıyoruz. Tekkeköy Belediye Başkanlığı seçimleri sürecinin ilk aşamasında aday adayı olarak huzurlarınıza çıkmış bulunuyoruz. Öncelikle bu süreç dahil seçim sürecinin tüm aşamalarının ve sonuçlarının vatanımıza milletimize ve özelde Tekkeköy ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Belediyeler, sorumluluk alanları içerisinde yaşayan kişiler için hizmet üreten ve bu anlamda vatandaşla adeta bütünleşen kurumlardır. Denilebilir ki; belediyelerin hizmette hedef kitlesi yeni doğanla başlar, vefat sonrasına kadar uzanır. Belediyeler insana hizmetin ilk adresidir. İnsana hizmet demek de insan yaşamını doğrudan ya da dolaylı olarak etkileyen her şeyi düzenlemek ve projelendirmek demektir” dedi.

İlhan Demircioğlu