SAMOSD'dan Anlamlı Etkinlik

SAMOSD'dan Anlamlı Etkinlik

Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü (SAMOSD) tarafından ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler de veren SAMOSD üyeleri emniyet kemerinin önemine dikkat çektiler.

Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü (SAMOSD) sosyal sorumluluk projesi kapsamında Jandarma trafik ekipleri ile koordineli olarak Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdiler. Verilen trafik eğitiminde çocuklara özellikle emniyet kemerinin önemi anlatıldı.

İlkokul öğrencilerine kışlık atkı bere eldivenden oluşan hediyeler de veren SAMOSD üyeleri adına açıklama yapan Anıl Ahmet Yiğit; “Öncelikle bize bu imkanı veren Asarcık İlçe Kaymakam Fatih İzmir başta olmak üzere İlçe Jandarma komutanlığına, okul idaresine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Trafikte eğitimin ne kadar önemli olduğu herkesçe malum. Biz de bu eğitimin daha temelden başlaması için bu etkinliği düzenledik. Buradaki çocuklar üzerinde bir farkındalık oluşturur isek bu çocuklar anneleri babaları araba kullanırken trafik kuralları konusunda onları uyaracaktır. Bu çocuklar geleceğin de sürücü adayları trafikte onlar olacak dolayısı ile verilen bu eğitimin önemi çok büyük” dedi.

Mustafa BİLİK