Usta mı Günaydın mı?

Usta mı Günaydın mı?

Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimlere iddialı isimlerle girmeye hazırlanıyor. MHP'de büyükşehir belediye başkanlığı için Erhan Usta ve Ferhat Günaydın isimleri ağırlık kazandı.

Yerel seçimlere iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi büyükşehir belediye başkanlığı için iki isim üzerinde duruyor. MHP Samsun milletvekili Erhan Usta ile eski başhekim Ferhat Günaydın’dan birini aday yapmak için yoğun çaba harcıyor. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin, her iki ismin de MHP davasında önemli yeri olduğunu her iki simin de seçimlerde MHP’yi başarı ile temsil edeceğini belirterek, “ Bu konuda hem Erhan Usta hem de Ferhat Günaydın adına açıklama yapmam şık olmaz. Bu iki isim de bizim için değer” dedi.

EN AZ 5 BELEDİYE

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin, Samsun’da tüm belediyelere talip olduklarını en az 5 belediyede de seçimleri kazanacaklarını söyledi. Tekin, “ Partimize çok sayıda aday adayı aday olabilmek için müracaat ediyor. Bu isimler üzerinde biz bir çalışma yapıyoruz. Sonrasında da genel merkezimizin titiz çalışmaları var. Sanırım ay sonuna kadar tüm adaylarımızı açıklayabiliriz” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu