Ordu Şehir Hastanesi otoparkı büyütülüyor

Ordu Şehir Hastanesi otoparkı büyütülüyor

Ordu'nun sağlık alanında en büyük yatırımlardan biri olan Ordu Şehir Hastanesinde sona yaklaşılıyor. Ulaşım ve çevre düzenlemeleri Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen hastanenin otopark kapasitesi yükseltiliyor.


Hastanenin bir an önce hizmete açılması için sahadaki çalışmaları yakından takip eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hastane alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. 40 iş makinesi ile mesai gözetmeksizin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalıştığını ifade eden Başkan Güler, 'Yakında açılması planlanan hastanemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizde büyük bir heyecan var. 40 iş makinesi ile mesai gözetmeksizin ekiplerimiz çalışıyor' dedi.

Başkan Güler: '2 bin araçlık otopark alanı 4 bine çıkarılıyor'
Hastaneye gelecek vatandaşların en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark konusunda da kapasite artırılıyor. Daha önce yaklaşık 2 bin araçlık olarak planlanan otopark kapasitesinin 4 bin araca çıkarılacağını da söyleyen Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:
'Şehir Hastanesi oluşuyor bizde Büyükşehir Belediyesi olarak acil yolları, durakları, otoparkları ele aldık. 2 bin araçlık otopark inşamız devam ediyor. Ama aldığımız karar ile bunu 4 bine çıkarıyoruz. Sağlık Bakanlığımız, Ulaştırma Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bakanlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.'

EN ÇOK OKUNAN HABERLER