Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da, Victor Osimhen ve kaleci Uğurcan Çakır, gelecek hafta oynanacak Samsunspor karşılaşması öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Nijeryalı golcü Osimhen, Samsunspor'un güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, "Samsunspor çok kaliteli bir rakip. Bu maçtan sonra moral bulup kalan tüm maçları kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk hedefimizin yanı sıra sezonu iyi bitirmek için de her karşılaşmaya aynı ciddiyetle çıkacağız. Zor bir maç olacak ama iyi hazırlanacağız" dedi.
Öte yandan sarı kart cezası nedeniyle Samsunspor maçında forma giyemeyecek olan kaleci Uğurcan Çakır ise takımına güvendiğini belirtti. Çakır, "Sahada olup olmamam önemli değil. Günay abi elinden geleni yapacaktır. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. O maçı kazanıp şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz. Kart görmek istemiyordum ama nasip böyleymiş" ifadelerini kullandı.







