Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, tek hedefin Avrupa kupaları olduğunu söyledi.
Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen gündeme dair açıklamalar yaptı. Bilen şu ifadeleri kullandı: "Avrupa hedefleri doğrultusunda Bodrum FK karşılaşmasına mutlak galibiyet için çıktık. Çok zor bir maç oldu. Yine hakem kararlarının konuşulduğu bir maç oldu. Sonuçta gülen taraf biz olduğumuz için mutluyuz. Ayrıca futbolcularımızın 1-0 geriden gelip 2-1 kazanarak geri dönüşe imza atmaları oldu.
Eyüp maçı sezonun bizim açımızdan final maçlarından birisi olacak. Üçüncülük için doğrudan rakibimiz hem de kalan maçlarımıza baktığımız zaman Eyüpspor'u yendiğimiz takdirde en kötü ihtimalle Avrupa kupalarından birisine katılmayı büyük olasılıkla elde etmiş olacağımızı düşünüyoruz. Teknik heyetimiz, futbolcularımız bu maçın önemini çok iyi biliyor. Artık Bodrum FK maçı geride kaldı ve Eyüpspor maçını kafamızda oynamaya başladık.
Eyüpspor maçının artık mazereti yok. 'Avrupa'ya Avrupa'ya' diye tezahürat yapıyorsak takımı Avrupa kupalarında görmek istiyorsak kesinlikle amasız fakatsız bütün taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Son dakikaya kadar futbolcularımızı desteklesinler. Zaten Eyüpspor maçını kazanırsak Avrupa kupalarına katılım konusunda büyük bir adım atmış oluruz. Bilet fiyatlarını da inanılmaz şekilde düşürdük ve satışa sunduk. 30 bin kişilik stadı doldurmamız gerekiyor. Kolay olmayacak ama kazanmamız lazım. Üçüncülük için rakiplerimizden Beşiktaş, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmaması için mutlak kazanması gerekiyor. Fenerbahçe'nin alacağı galibiyet de bizim üçüncülük serüvenimize büyük katkı sağlayabilir. Bu nedenle bizim Eyüpspor'u mutlaka mağlup etmemiz gerekiyor."