En İyi 5 Telefon Takip Programı

En İyi 5 Telefon Takip Programı

Telefon takip programı, sevdiklerinizi uzaktan kontrol etmenizi sağlayan işlevsel uygulamalardır.

Fiziksel erişim olmadan telefon takip yapmak istiyorsanız, sizler için sıralamış olduğumuz En İyi 5 Telefon Takip Programı inceleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Cep Numarası Takibi için En İyi 5 Uygulama

Telefon izleme, uzaktan da yapılabilen bir işlemdir. Kişinin yeri, konumu ve kullandığı telefonun modeli fark etmeksizin tüm aktivitelerini kontrol edebilirsiniz. Kimlerle görüştüğünü, kimleri aradığını, rehberini, konumunu ve diğer tüm detayları inceleyebilirsiniz. Ek olarak anlık GPS takip, arama erişimi, ses kaydı ve diğer özellikler de uygulamalar sayesinde kullanılabilmektedir. Endişelenen ebeveynler, yazılımıtelefonda uygunsuz siteleri engelleme için uzaktan kullanabilir.

Bunun yanı sıra galerisine ve arama kayıtlarına, kamerasına da erişim sağlamanız mümkündür. Fakat tüm bunlara erişebilmek sanıldığından çok daha zordur. Bunun için çoğu zaman telefona fiziksel olarak erişmeniz gerekecektir.Eyezy tarafından geliştirilen yeni yöntem sayesinde telefona fiziksel olarak erişmenize gerek kalmadan, tek bir mesaj ile tüm detaylara erişebilirsiniz. Bu uygulamalar aynı zamanda tamamen gizli şekilde çalıştığı için, telefonun kullanıcısının hiçbir şekilde haberi olmaz. Tamamen anonim ve gizli biçimde istediğiniz verileri kontrol edebilme şansına sahip olursunuz.

GPS teknolojisi başta olmak üzere diğer verileri çözümleme teknolojisi de kullanılmaktadır. Telefon İ̇zleme Programi yalnızca birini takip etmek için değil, aynı zamanda güvenlik amacıyla da kullanılabilmektedir. Örneğin telefonunuzu bulmak, çocuğunuzun güvenliğini sağlamak ya da diğer amaçlarla da aktif olarak kullanabilirsiniz. Eğer güvenilir, anlık olarak veri aktarabilen ve dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız, aşağıda listelediğimiz uygulamalara göz atabilirsiniz. Telefon Takip Programları arasında en çok tercih edilenleri ve güvenilir olanlarını sizler için sıraladık.

  1. Eyezy
  2. Localize
  3. GEOFinder
  4. Highstermobile
  5. FlexiSpy

Bu aplikasyonlar piyasada en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Aşağıda yer alan detaylı incelemelere göz atarak, fikir sahibi olabilirsiniz. Her bir telefon takip uygulaması kendine has özelliklere ? avantajlara ve dezavantajlara sahiptir. Detaylara göz atarak en doğru tercihi yapabilirsiniz.

Eyezy

Bugüne dek en çok indirilen telefon takip programı olan Eyezy, aynı zamanda dünyanın en çok kullanılan casus programı olarak seçilmiştir. Hedefinizdeki kişinin telefonuna tamamen erişmenizi sağlayan uygulama, tüm platformlara uyumludur. Yani kişinin tüm sosyal medya hesaplarına, galerisine, rehberine ve arama kaydına ulaşabilirsiniz.

Ekran kaydedici özelliği ile oldukça işlevsel olan aplikasyon, telefon ekranını kaydetmenizi sağlar. Daha sonrasında bu kayıtları izleyebilir, tekrar inceleyebilirsiniz.

Localize

Localize.mobi adresine sahip olan bu uygulama, mobil casus programları arasında en çok tercih edilenlerden birisidir. Bunun hiç şüphesiz en büyük sebebi, tamamen güvenilir olmasıdır. En iyi yöntemleri ve gelişmiş teknolojileri kullanan bu uygulama, aktif olarak dilediğiniz yerden dilediğiniz kişiyi takip etmenizi sağlayacaktır.

Tüm ülkelerde ve tüm telefon operatörlerinde çalışabilen bu uygulama, kişinin tam konumunu öğrenmenizi sağlar. Takip etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını girmeniz yeterlidir. Diğer tüm adımlar, uygulama tarafından yönetilecek ve size bildirilecektir. SMS, Whatsapp, Facebook, Instagram ve SMS gibi platformlardaki mesajlara da uygulama sayesinde erişebilirsiniz.

GEOfinder

GEOfinder kullanabileceğiniz bir diğer telefon takip uygulamasıdır. Android işletim sisteminin yanı sıra iOS cihazlarda da çalışabilmektedir. Üst düzey güvenlik önlemleri olan bu uygulama, özel bir şifreleme tekniği kullanmaktadır.

Facebook, Messenger, Whatsapp, Instagram, Telegram ve diğer birçok sosyal medya platformlarına da erişim sağlamanızı kolaylaştırır. Uygulama sayesinde kişinin tüm hesaplarına, mesajlarına, fotoğraflarına ve SMS'lerine erişebilirsiniz. Bunun yanı sıra GPS özelliği sayesinde kişinin nerede olduğunu anında öğrenebilirsiniz.

Highstermobile

Highstermobile konumdan rehbere, mesajlardan arama kaydına kadar birçok detayı görmenizi sağlayan eşsiz bir programdır. Telefon takip özelliği sayesinde hedef kişinin tam adresini dahi öğrenebilirsiniz.

Ebeveynler, çiftler ve işverenler tarafından sıklıkla kullanılan bu uygulama, 7 gün 24 saat boyunca aktiftir. Dilediğiniz zaman tüm özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

FlexiSpy

FlexiSpy sayesinde kullanıcılar, diledikleri kişinin telefonundaki her şeye erişebilirler. Özellikle tüm sosyal medya platformlarındaki mesajlarına, konumuna ve diğer verilere erişim sağlanabilir. Telefon yanınızda olmasa dahi uzaktan kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Telefon takip uygulaması sayesinde mesajlaşmayı kapatma, internet geçmişini görme, SMS, arama kaydı ve rehbere de erişim mevcuttur. Bu sayede tüm verilere kolaylıkla erişebilirsiniz.

Casus Yazılım Yüklemeli miyim Yüklememeli miyim?

Casus Yazılım Yüklemeli miyim Yüklememeli miyim diyorsanız, kesinlikle yüklemenizi öneririz. Bunun en temel sebebi, her şeyden haberinizin olmasıdır. Örneğin çocuklarınızı takip edebilir, çalışanlarınızı kontrol edebilir ya da sevgilinize güvenmiyorsanız takip edebilirsiniz. Bu sayede her şey daha şeffaf ve daha göz önünde olacaktır.

Diğer yazılımlara göre oldukça kolay kuruluma sahip olan Eyezy, gelişmiş özellikleriyle beraber birçok noktada faydalıdır. Kurulum için yapmanız gerekenler şu şekildedir;

  • Eyezy resmi internet sitesinden üyelik oluşturun,
  • İlgili uygulamayı cihazınıza yükleyin,
  • Hesabınıza giriş yapın.

Yalnızca bu 3 adımla kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Sonuç

Sonuç olarak listelediğimiz tüm bu telefon takip programı çeşitleri, ihtiyaçlarınıza yönelik özelliklere sahiptir. Eğer kontrolün tamamen sizde olmasını istiyorsanız, mutlaka kullanmanız tavsiye edilir. Gizli biçimde kullanılması da güvenliğinizi tehlikeye atmayacaktır. Uygulama sayesinde dilediğiniz zaman dilediğiniz veriyi kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER