Gençler, belediye ile spor alışkanlığı kazanıyor

Gençler, belediye ile spor alışkanlığı kazanıyor

Haliliye Belediyesi bünyesindeki spor kursları, gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlandığı merkezler olmaya devam ediyor. Geleceğin yıldız sporcuları olmak için basketbol ve voleybol kursuna katılan gençler, sağlanan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür ediyor.


Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın 'Gençlere Can'dan Hizmet' anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bünyesindeki Spor Merkezleri ile gençlere vakit geçirecekleri yeni ortamlar sunan Haliliye Belediyesi, gençlere spor alışkanlığını aşılıyor. Şampiyon sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren merkezlerde; basketbol, voleybol, tekvando, judo, futbol ve yüzme kursları devam ediyor. Lisanslı sporcuların yetiştiği kurslara yoğun ilgi gösteren gençlere, alanında uzman antrenörler tarafından eğitim veriliyor. Forma desteğinin de sağlandığı kurslardan yararlanan gençler, geleceğin genç yetenekleri olmak için çalışıyor. Basketbol ve voleybol kursuna yoğun ilgi gösteren çocuklar, bir yandan sporla tanışırken, bir yandan da akranlarıyla kaliteli zaman geçiriyor. Antrenörleri tarafından hem teknik hem de uygulamalı eğitim alan genç yetenekler, geleceğin yıldız sporcuları olmak için ter döküyor. Hem tatillerde hem de boş zamanlarında spora yöneldiklerini ifade eden gençler, her zaman gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletiyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise basketbol, voleybol, tekvando, judo, futbol ve yüzme dallarında devam eden kurslara, 7-14 yaş aralığındaki gençlerin kayıt oluşturabileceği kaydedildi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER