Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi torna tezgahına kavuştu

Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi torna tezgahına kavuştu

Samsun'un Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fazıl Gezer, okula kazandırdıkları torna tezgahı sayesinde, öğrencilerin alacakları teknik eğitim ile sanayi işletmelerinde iş bulabilme imkanına kavuşacaklarını belirtti.


Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, CNC torna tezgahına kavuştu. İlk defa bilgisayar teknolojisi ile hizmet verecek CNC torna tezgahının makine teknolojileri alanında yer alması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten okul müdürü Fazıl Gezer, 'Ülkemizin yarınları olan gençlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak okulumuzun temel ilkesidir. Bunun için bir meslek lisesi olarak önceliğimiz öğrencilerimizin alanlarında donanımlı olarak buradan mezun olmalarını sağlamaktır. Amaçlarımız doğrultusunda bölümlerimizi en son teknolojiye sahip makinelerle donatmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki gençlerimize yapılan her yatırım ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Okulumuz Makine Teknolojileri Alanına kazandırdığımız CNC makinesi ile öğrencilerimiz hem üretim yapacaklar hem de ilçemizdeki büyük bir eksiklik giderilerek hem zaman hem de ekonomik anlamda kazanım elde etmiş olacağız' dedi.
Gezer, Vezirköprü'nün kalkınması ve sanayisinin bir adım daha ileri gidebilmesi için çıktıkları bu yolda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER