Samsunspor listeden düştü!

Samsunspor listeden düştü!

FIFA tarafından transfer yasağı alan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın ay başında yaptığı İsviçre ziyaretinin ardından flaş bir gelişme yaşandı.

Süper Lig'de mücadele eden kulüpler ekonomik olarak zorlu bir dönem geçirirken transfer yasakları da üst üste gelmeye devam ediyor. Hali hazırda 7 kulübün transfer tahtası FIFA tarafından kapatılırken, Samsunspor'da flaş bir gelişme yaşandı.

Tahtası açık görünüyor

Ocak ayında gelen transfer engelinin ardından geçici olarak tahtası açılan ve transfer yapan Samsunspor'un bu cezası yaz dönemine ertelenirken, ay başında Başkan Yüksel Yıldırım'ın İsviçre'ye yaptığı çıkarmanın ardından dikkat çekecek bir gelişme oldu. Başkan Yıldırım, 5 Mayıs'ta İsviçre'ye giderek FIFA yetkilileriyle transfer engelinin kaldırılması için görüşme yaparken, yaklaşık 10 gün sonra Samsunspor yasaklılar listesinden çıkarıldı.

Son karar bekleniyor

Başkan Yüksel Yıldırım'ın İsviçre ziyaretinin olumlu karşılıkları olduğu ifade edilirken, yasak ile ilgili olarak henüz net bir karar çıkmadığı da gelen haberler arasında yer aldı. Konuyla ilgili son kararın İsviçre Federal Mahkemesinde olduğu ifade edildi.

KAYNAK: AJANSSPOR

EN ÇOK OKUNAN HABERLER