Hasan Aksoy; 'Görevimin başındayım'

Hasan Aksoy; 'Görevimin başındayım'

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Genel Başkanlık makamındaki değişimden sonra yaşanan istifa söylentilerine değinerek, parti genel merkezinin kararı doğrultusunda görevden almaların almayacağını ve verilen istifaların da kabul edilmeyeceğini belirtti. Aksoy ayrıca, görevinin başında olduğunu söyledi.

İYİ Parti'de yaşanan genel başkanlık değişim sonrası il ve ilçelerde yaşanan istifalarla ilgili açıklama yapan Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "Partimizin 27 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu 5. Olağanüstü Kurultayından sonra İYİ Parti Genel Başkanımız olarak seçilen Sn. Müsavat Dervişoğlu'nun başkanlığında, 8 Mayıs Çarşamba günü ilk grup toplantısı ve akabinde İl Başkanlarımız ile toplantı gerçekleştirilmişti" dedi.

Aksoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  

Sayın Genel Başkanımız; ülke genelinde partimize zarar vermek maksatlı yazılı ve görsel basında suni gündemler yaratılarak çıkartılan dedikodulara açıklık getirmiş, bundan sonraki süreçte mevcut yönetimlerden herhangi bir görevden alma olmayacağını belirtmiş ve verilen istifaları da kabul etmemiştir. 

Yeni döneme yenilenerek girdiğimiz şu günlerde İYİ Parti teşkilatlarımıza her zamankinden daha fazla milletimiz ile iç içe, gönül gönüle ve azimle çalışma talimatı verilmiştir. 

İl başkanlığımız olarak Önümüzdeki süreçte milletimizin ve partimizin iyiliği için öncesine nazaran büyük bir azimle, istekle, kırmadan, ayrıştırmadan, küskünlükleri ortadan kaldırarak hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Samsun İl Başkanlığı ve Yönetimi olarak görevimizin başındayız.

Kamuoyuna Saygılarımızla Duyururuz.

Hasan Aksoy; 'Görevimin başındayım'

EN ÇOK OKUNAN HABERLER