KAPAT

Osmanelispor, yarın oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı

Bilecik'i bu yıl Profesyonelliğe Geçiş Ligi'nde PGL temsil eden Osmanelispor, yarın oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı


PGL 6. Grup 3. hafta müsabakasında Osmanelispor, yarın saat 14.00'da kendi evinde AS Akyazıspor'u konuk edecek. Kızmızı-yeşilli takım maçın oynanacağı Osmaneli İlçe Stadı'nda günü ter idmanı ile geçerek, maç saatini beklemeye başladı.
Takımın antrenörü Hasan Kol, iki haftada aldıkları beraberlik ile 2 puanla 12 takımlı ligde 6. sırada bulunduklarını anlatarak, 'Yarın taraftarımız önünde oynayacağımız maçı hazırlıklarını tamamladık. Takımın havası ve neşesi yerindeydi. Ligde aldığımız 2 beraberlik sonrası yarın 3 puan alarak daha da moral bulmak istiyoruz. İyi bir hava yakaladık ve bunu taraftarımız olan Balaban Meydan'ın destekleriyle devam ettirmek istiyoruz' dedi.
Trendyol Süper Lig: Erzurumspor FK: 0 - Çorum FK: 1
Dünya şampiyonu Güzin Müjde Karakaşlı, üst üste üçüncü kez Türkiye şampiyonu
Eczacıbaşı Peron İstanbul, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek