KAPAT

Üniversitelilere müzik ve eğlence dolu 3 gün

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde 3 gün boyunca düzenlenen etkinliklerde öğrenciler atölyeler, yarışmalar, spor aktiviteleri ve konserlerle bir araya geldi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üniversite eğitimi almak için ülkenin dört bir tarafından Kocaeli Üniversitesi'ne gelen öğrencilerin kaynaşması ve kente daha iyi uyum sağlaması için Umuttepe Kampüsü'nde 'Gelin Tanış Olalım' etkinliği düzenledi. Büyükşehirin 3 gün boyunca Umuttepe'de gerçekleştirdiği atölyeler, yarışmalar, alan etkinlikleri, konserler, spor ve kültürel aktiviteler unutulmaz atmosfer oluştururken, öğrenci kulüp ve takımları da açtıkları stantlarda eğlenceli ve bilgilendirici aktivitelerle alana enerji kattı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle kurulan Kılavuz Teknoloji Takımları da yarışmalarda ödül aldıkları projelerini alanda sergileyerek üniversite gençliğine ilham kaynağı oldu. Bitinya konseriyle final yapan etkinlik, KOÜ'lü öğrencilere hem eğlenceli anlar yaşattı hem de yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı sundu.
Esenyurt'ta kuyumcuya düzenlenen silahlı saldırının yeni görüntüsü ortaya çıktı
Şehit aileleri ve gazilerden Albay Altınok'a anlamlı ziyaret
Sinop'ta oyun temelli öğrenme uygulamaları ele alındı