KAPAT

Akhisar'da 11 kişinin öldüğü kazada 2 sürücü tutuklandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 11 kişinin hayatını kaybettiği, 26 kişinin yaralandığı tır ile tur otobüsünün karıştığı kazada, otobüs şoförü MA ile çekici sürücüsü HK tutuklandı Otobüsün yedek sürücüsü MY ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı


Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Gişeleri mevkiinde dün meydana gelen ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili soruşturmada gözaltına alınan tur otobüsü sürücüsü M.A. ile çekici sürücüsü H.K., işlemlerinin ardından tutuklandı.
Otobüs sürücüsü M.A.'nın yönetmeliklerle belirlenen geriye gitme ve manevra kurallarına aykırı hareket ettiği, çekici sürücüsü H.K.'nin ise hız sınırlarına uymadığı gerekçesiyle tutuklandığı öğrenildi. Otobüsün yedek sürücüsü M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kazada 11 kişi hayatını kaybetmiş, 26 kişi yaralanmıştı.
İnönü Üniversitesinde kumar ve madde bağımlılığı eğitimleri başladı
İnönü Üniversitesi COP31'e 22 proje ile katılım başarısı gösterdi
Yağışta kayan tır evin bahçesine girdi