KAPAT

Ziraat yangın ormana ulaşmadan kontrol altına alındı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde tarım arazisinde başlayan yangın, havadan ve karadan yürütülen çalışmalar sonucunda ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı Ekipler bölgede soğutma işlemlerine devam ediyor



Yangın, Pamukkale ilçesine bağlı Cankurtaran Mahallesi'ndeki zirai sahada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arazide henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü alevler yükseldi. Sahanın orman sınırına yakın olması sebebiyle 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan bildirim üzerine adrese çok sayıda görevli yönlendirildi.

Ekipler alevlerin hatta girmemesi için seferber oldu
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki görevliler, sarp araziye yayılma ihtimalini önlemek adına karadan müdahale başlattı. Söndürme faaliyetlerine havadan yangın söndürme helikopteri de destek sağladı.
Yoğun ve koordineli müdahale neticesinde alevlerin önü kesilerek tehlike kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.
Çekirdek satan çocuğun tezgahındaki para ve eşyalarını çalan 3 kişi yakalandı
Sivas'taki kayıp bebek soruşturmasında 6 kişi gözaltına alındı
Bilecik'te başlayan orman yangını kontrol altına alındı