KAPAT

Samsun'da doğa yürüyüşü

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Vezirköprü Doğa Yürüyüşü VEDOY grubu Cumhuriyet Bayramı nedeniyle doğa yürüyüşü gerçekleştirildi


91 kişinin katılım sağladığı etkinlik Vezirköprü Kunduz Ormanları'nda yapıldı. Katılımcılar, ormanın eşsiz manzarası eşliğinde yürüyüş yaparken, Cumhuriyet'in 102. yılını kutladı. Etkinlik süresince güvenlik kurallarına dikkat edilirken, doğaseverler hem spor yaptı hem de doğayla iç içe keyifli anlar yaşadı.
VEDOY yetkilileri Murat Çakır ve Ahmet Korkmaz, etkinliğe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, 'Cumhuriyetimizin değerlerini doğada hep birlikte kutlamak bizler için büyük bir onur. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyor, bir sonraki etkinlikte buluşmayı diliyoruz' dedi.
Vezirköprü'de araçta bin 308 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Ağaç kesimi sırasında komşusunun ölümüne sebep olan şahıs tutuklandı
Dolmuş şoförüne silahlı saldırı düzenleyen şoför tutuklandı