AHMET ALTÜRK KİMDİR HABERLERİ

Haberler AHMET ALTÜRK KİMDİRAHMET ALTÜRK KİMDİR

AHMET ALTÜRK KİMDİR?

Ahmet Altürk 12 Nisan 1999'da Samsun'da dünyaya gözlerini açtı. Aslen Trabzonlu olan Samsunlu iş adamıRecep Altürk'ün oğlu Altürk, ailenin en büyük ve tek erkek çocuğudur.

1 ve 2 sınıfı Samsun'da okuyan Ahmet babasının işi nedeni ile 3. sınıftan 6. sınıfa kadar Bayburt'da okudu. 7. sınıfta Samsun'a geri dönen Ahmet Altürk eğitimine burada devam etti. Liseyi Samsun Piri Reis Anadolu Teknik Lisesinden Gazetecilik alanında tamamladı. Üniversiteyi Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde "Bilgisayar Yazılımı" bölümünde okudu, fakat mezun olmadan okulu bıraktı.

Bir çok alanda iş girişimi olan Ahmet Altürk küçük yaşlardan bu yana ticaretle iç içe büyüdü. Lisede aldığı Gazatecilik eğitimi ile Samsun yerel medyasında çalışmaya başladı.

Gazetecilik yaptığı esnada kısa film kameramanlığı ve sosyal medya uzmanlık eğitimleri ile kendini geliştirerek 2019'un nisan ayında kendi medya şirketini kurdu. Kurduğu şirket kısa zamanda Türkiye genelinde hizmet vermeye başladı. Bunların yanında kendini yazmaya adayan Ahmet Altürk Samsunsonhaber.com sitesinde köşe yazıları ile Samsun'da en çok okunan köşe yazarları arasında yerini aldı.