İlhan DEMİRCİOĞLU

Tutu Faturayı Kesti

İlhan DEMİRCİOĞLU

Sezonun ikinci yarısında Trabzonspor ile hazırlık maçına gidilerken, son dakikada para krizi yaşatan ve takımın bu hazırlık maçına gitmesini engelleyen, teknik direktör Osman Özköylü için o gün verilen karar dün uygulandı.

Otobüs hareket etmek üzere iken bazı futbolcuların parasını almadığını, önce o paraların ödenmesi gerektiğini, aksi takdirde maça gidilmeyeceğini belirten Özköylü ’nün “Ben bu takımı çamurdan çıkarttım’ sözleri ise bardağı taşıran son damla oldu.

Başkan Erkut Tutu, o gün yolları ayırma hesapları yaparken üst üste alınan iyi sonuçlar sonrası bu kararın büyük risk taşıyacağını düşünerek o kararı dün uygulamaya soktu. Yani Samsunspor ile Osman Özköylü arasındaki yolların ayrılmasının nedeni Özköylü’nün istediği 15 milyon liralık bütçe değildir. Özköylü 5 milyon liralık da bütçe istese bu takımda çalışma şansı kalmamıştır.

Kaldı ki Samsunspor bu sezon 15 milyon liralık bütçeyi bulmak zorunda. Bu sezon hedef mutlaka süper lig olmalı.

Aksi taktirde, geriye  alt liglere kabullenmiş hedefsiz bir takım, takımla arası açılmış stada gitmeyen bir seyirci ve geçmişini inkâr eden bir formadan başka bir şey kalmaz.