GÜNDEM

18 Mart Şehitlerini Anma Programı'nda Enderun usulü teravih namazına yoğun ilgi

Eskişehir Çarşı Camii'de 18 Mart Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Kur'an-ı Kerim ziyafeti ve Osmanlı geleneği olan Enderun usulü teravih namazı kılındı.

Munzur Üniversitesi reyhan fidanlarını vatandaşlara ücretsiz dağıtacak

Munzur Üniversitesi ile Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, reyhan fidanları Tunceli'de köylerde yaşayan vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

GAÜN Afrin Eğitim Fakültesi'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma programı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türkçe Öğretmenliği Bölümü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı'nın adı kütüphanede yaşatılacak

Giresun'un Alucra ilçesinde 1997 yılında silahlı terör örgütü tarafından kaçırıldıktan sonra ormanda şehit edilen Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı adına meslektaşları tarafından yapılan kütüphane hizmete açıldı.

Şehit aileleri ve gaziler iftar programında buluştu

Aydın Valiliği tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri onuruna iftar yemeği programı düzenlendi.

Konya'da 4 ölümlü kazaya ilişkin 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin, 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi. Kaza sonrası otomobil...

Kaymakam Tepeli iftar programında şehit yakınları ve gazileri ağırladı

Koçarlı Kaymakam Ersin Tepeli şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Amasya'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Amasya'da jandarma ekiplerinin yaptığı aramada çeşitli uyuşturucu maddeler bulunan araçtaki 4 şahıs tutuklandı.

Antalya DOB, Çanakkale Şehitleri'ni andı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümünde, Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 'Çanakkale Şehitlerini Anma' konseri düzenledi.

Otomobilin otobüs durağına daldığı kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Hastanede tedavi altına alınan 5 yaralıdan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenil...

Ortaca'da şehit yakınları ve gazilere iftar programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programları kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Samandağ'da şehit yakınları ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Emre Dündar'ın da katılımıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Kayseri protokolü şehit aileleriyle iftar yemeğinde buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükklılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte şehit ve gazi aileleri ile iftar sofrasında buluştu.

Kuşadası'nda şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği verildi.

Kırmızı ışık ihlali kazaya neden oldu: 2 kişi yaralandı

Niğde'nin Bor ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaymakam Ünal, şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Bozüyük'te Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından iftar programı düzenlendi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Vali Ünlü'den şehit aileleri onuruna iftar

Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü'nün ev sahipliğinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde vatan için canlarını feda eden şehitlerin aileleri onuruna iftar programı düzenlendi.