İlhan DEMİRCİOĞLU

1 Puan Yeter

İlhan DEMİRCİOĞLU

Göztepe deplasmanında adeta dağılan Samsunspor’da her şey son haftaya kaldı.

Gerçi son hafta için hesap yapmaya da gerek yok. Bandırmaspor karşısından alınacak 1 puan bile kümede kalmak için yeterli.

Bu nedenle Cumartesi günü saat 17.00’da oynanacak maç için şehir bugünden itibaren kenetlenmek maçın havasına girmek ve futbolcuları mümkün olduğu kadar gerilim ve stres dolu ortamlardan uzaklaştırmak gerekir. 

Bu hafta geçmiş hataları su yüzüne çıkartıp suçlu arama haftası değil bu hafta güzel gelecek için kenetlenme haftası olmalı.

Tabi ki geçmişteki hataları unutmamak onların hesabını sormak ta gerekir. Çünkü geçmiş patalardan ders alamayanlar güzel gelecek kuramazlar. Sezona çok kötü girildiği eldeki oyuncuların bile takımda tutulmadığı ortada. Devre arasında yapılan transferlerin ne kadarı başarılı bu tartışma bile götürmez. Sezon içindeki yönetim, teknik heyet ve futbolcu ilişkileri zaman zaman bu camiaya yakışmayacak şekilde dışarı yansıdı.

Bunların hepsi doğru. Hatta bunlardan kat kat fazla doğrular da vardır. Hiçbir itirazım yok. Çubuklu formanın bu durumlara düşmemesi gerekirdi. Bu da doğru. Ama bu doğruları konuşmak bu hafta kimseye fayda sağlamaz. 

Cumartesi günü taraftar kale arkaları da dahil stadı adeta cehenneme çevrilmeli. Takımlarını 90 dakika boyunca bıkmadan usanmadan 1 dakika bile susmadan desteklemeli.

Sonra…  Sezon sonrası takımın bu duruma düşmesinde payı olan kim varsa herkes hesabını vermeli ve bu takımı seven herkesin de hesap sorabilme hakkı olmalı.

???????İlhan Demircioğlu