İlhan DEMİRCİOĞLU

Haziran’ı bekleyin…

İlhan DEMİRCİOĞLU

Son 20 gündür Samsunspor ile ilgili yalan yanlış tutarlı tutarsız bin çok şey yazıldı.

Baktım olmuyor benim neyim eksik dedim bir de ben yazayım bir de beni okusunlar dedim.

Samsunspor kümede kalma yolunda saha içinde büyük bir mücadele verirken saha dışında önce Hasan Osmanlıspor ile anlaştı şeklinde yazılar çıktı. Tamam bu dedikodu uzun süredir varda kimse şunu neden sormuyor. Hasan Osmanlıspor ile anlaştı dedikleri zaman Osmanlıspor’da teknik sorumlu Mustafa Reşit Akçay’dı. Şimdi Hamza Hamzaoğlu. Acaba Hamza Hamzaoğlu da istiyor mu? Bunu kimse merak edip sormadı. Bu yetmiyormuş gibi Ercan’ı da istiyorlarmış. Bunun da doğruluğu tartışılır ama diyelim ki iki haber de doğru. Takım kümede kalma mücadele verirken bu haberler kime yarar getirir bunu konuşmak lazım…

Hüseyin Kalpar olayı ise çok komik. Hüseyin Kalpar kesinlikle bu görüşmeyi yapmaz neden mi. Samsunspor süper lige çıktığı sene bir işgüzar yönetici İstanbul’da havaalanında takımın başında Hüseyin Kalpar varken Bülent Korkmaz ile konuştu. Bunu Hüseyin Kalpar öğrendi istifa etti ama sessiz sedasız istifadan döndürüldü ve takım süper lige çıktı. Bu olayda en çok Başkan Erkurt Tutu yıpranmış ve üzülmüştü. O dönemi yaşayan ve yara alan Erkurt Tutu aynı olayı ikinci kez yaşamaz ve yaşanmasına ise müsade etmez. Şundan kesinlikle eminim Başkan Erkurt Tutu, Hüseyin Kalpar ile takımın başına gelmesi için asla konuşmadı ve konuşmaz. Başkanın dışında kimin ne konuştuğu ise önemli değil. Çünkü SAMSUNSPOR’DA BAŞKANLIK SİSTEMİ VAR VE BAŞKAN NE DERSE O OLUR.

Kaldı ki Samsunspor ’da sihirli tarih Haziran 2017. Yeni olağan genel kurulun olacağı tarih. Hiçbir sabit geliri olmayan ve eski başkanlardan birinin dövize endeksli alacağının kur farkları nedeniyle bir türlü azalmaması buna rağmen federasyon alacaklarının da sürekli kesilmesini de göz önüne alırsak bu sorun çözülmeden Haziran kongresinde ne mevcut Başkan Erkurt Tutu yeniden aday olur ne de bu şehirde ciddi bir yönetim listesi çıkar. Eski başkana yaklaşık tl cinsinden 15 trilyon lira borç yeni bir takım için de bir o kadar para. Yeni Haziran ayında 30 trilyon liralık kaynağı olan yönetim aranıyor.

Ben de bunları yazdım…

İlhan DEMİRCİOĞLU