Hamza Küçük

HEPİMİZ HALİL UMUT MELERİZ, O ZAMAN DAĞILABİLİRSİNİZ

Hamza Küçük

Halil Umut Meler'e yumruk atıldıktan sonra yer yerinden oynadı. Nasıl oynamasın? Böyle bir olay bizim sahalarımızda nasıl olabilir? Kimse anlam veremedi!

 

Bu ülkede hastanın istediği ilacı yazmadığı için şiddete uğrayan hekimler var mı? Geçenlerde velinin biri öğretmeni dövmedi mi? Fenerbahçe'yi taşıyan otobüse sanki çiçek attılar. Sayısal loto ikramiyesinin size çıkma ihtimali yolda giderken tartıştığınız kişinin silahla sizi vurma ihtimalinden daha fazla değil mi?

 

Sayısal loto demişken Yıldırım Demirören geliyor akıllara. Vakti zamanında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına atanmıştı. Gerçi niye atanmıştı veya seçilmişti? Bu Yıldırım Demirören Beşiktaş'ın başkanıyken kulübü borca sokmuş, fair playle ilgili bir şeyler olmuştu, Beşiktaş'ta Avrupa Kupalarından yasak yememiş miydi? Bu başarısından dolayı mı gel bir de ülke futbolunu yönet dediler? Mevcut TFF Başkanının gerçek işi nedir, futbolla olan ilişkisi nedir, bilen var mı?

 

Bu akşam Liverpool-Manchester United maçı vardı. Maçtaki kalite ile bizim liglerimizdeki kalite arasındaki fark; Halil Umut'a atılan yumruk kadar.

 

Adı Süper olan ligin naklen yayın ihalesini yapmaya kalksalar hiçbir kuruluş girmez, ligin durumu o kalitede.

 

Bahçeye ne ekerseniz, mahsul o olur. Bahçeye domates tohumu atıp çilek beklenmez. Siz bekleyeceğiz diyorsanız lafımız yok.

 

Eldeki malzeme bu. Geçen sene fair play ödülü verilen kişi hakeme yumruk atan. Herkes de biliyor bu hakeme atılan yumruk ne ilk yumruk ne de son olacak.

 

Evet hakemlerimiz kötü. Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi 3 metre önündeki penaltıyı göremeyip, VAR'dan uyarı geliyorsa kimse hakemlere iyi diyemez. Ligimiz de aynı seviyede, kim öne geçerse vakit geçirmeye oynuyor. Hiçbir şey birbirinden bağımsız değil. Halk ne ise yansıması da odur.

 

Tepkimizi bir sonraki hakem yumruğuna kadar vermiş olduk.

 

Önümüzde Konya maçı var. Yönetim taraftarın sesini duymuş olacak ki, kale arkalarını kadın ve öğrencilere ücretsiz yaptı. Bahanesi yok artık, tribünleri doldurma zamanı.