İlhan DEMİRCİOĞLU

Uyanık Bir Şeyler Anlatmış…

İlhan DEMİRCİOĞLU

Sancaktepe spor maçından sonra Samsunspor başkanı İsmail Uyanık’ın yaptığı gece yarısı görüşmeler işe yaramaya başladı.

Zaten başkan kulübeye Ercan Koloğlu’nun girmesini isteyerek ilk neşteri vurdu. 
Bu çok mu önemli derseniz evet çok önemli. Bana göre Samsunspor’un en büyük transferi Ercan Koloğlu’dur. Çünkü kulübün içindi bu takımın ne kadar büyük olduğunu, bu formanın ve armanın ne kadar kutsal olduğunu en iyi bilen iki kişi var. Bir tanesi başkan İsmail Uyanık diğeri ise efsane kaptan Ercan Koloğlu’dur. 
Ercan Koloğlu uğurlu geldi diye kulübeye girmiyor. Sahadaki futbolcular kulübeye baktığı zaman bir efsaneyi görsünler de ya da hepsinin kariyerinden daha büyük bir kariyerin orada olduğunu bilerek oynasınlar ki o formanın kıymeti daha çok bilinsin.

Samsunspor sezon başında çok iyi oyuncular almış. Buna diyecek bir şey yok. Eksikler var mı var. Yanlışlıklar var mı o da var. Ama iyi niyetli kurulmuş bir kadro var ve bu kadro bu ligin üstünde bir kadro bu da doğru.
Ama şu ana kadar oynanan futbol bu ligin üstüne hiç çıkmadı. 
Samsunspor’un oynadığı futbolu Eyüpspor ya da Ankara Demirspor maçlarıyla değerlendirmemek lazım yoksa hayal kırıklığı olur. 
Bu takımı Gümüşhanespor, Sancaktepespor, Sakaryaspor, Bodrum Belediyespor, Sarıyer ve Kastamonuspor takımlarıyla oynanan maçlarda görmek lazım. 
Diğer takımlarla oynanan maçlara göre Samsunspor’u değerlendirmek haksızlık olur. 
Eyüpspor ya da şu ana kadar puan dahi alamayan Ankara Demirspor’u yenmek puansal açıdan tabiki önemli. Ama bu iki takımı yendik diye bayram yapmak bu takımın formasının ve armasının büyüklüğünü inkâr etmek olur. 

İLHAN DEMİRCİOĞLU