Doğan Aydın

Allahım sen bize sabır verrr

Doğan Aydın

Direk konuya giriyorum uzatmanın bir anlamı yok takım yenilebilir, fark da yiyebilir ama bir futbol anlayışı vardır oda hocaların kafasında oturan bir sistem olur.

Rakip 10 kişi maç 2-2 ne yapman lazım kenara bakıp oyuncu alman lazım! oyuncu değişikliği yaptın, sol kanat fofanayı çıkardın sağ kanat karim harisi çıkardın laurayı kanata novikovası diğer kanata aldınnn eeee ne anladım bu işten.

Sana golcü oyuncu almanı söyleten bir adamın yokmu hadi yok.!

Senin aklına gelmiyormu bana gol lazım senin elinde geçen sene bu ligin gol kralı var.

Sen bilmiyorsan ben ismini söyleyeyim

AHMET SAGAT

Oyuna alıp 2 forvete dönecen.

Hadi bunuda geçelim ortasahadan 2 oyuncu çıkarıyorsun, yerine 2 ortasaha oyuncusu koyuyorsun.

Yaaa Bayram hoca sen bizimle eğleniyor musun?

Yada bizi mi deniyorsun? uzun lafın kısası sen Samsunspor hocası olamazsın.

Yüksel başkan sıfırdan takım kurdu ve bu takım kimsede yok.

Hedef nedir direk süperlige çıkmak ama bakıyorum seninle bu takım süper lige çıkamaz en iyisi ligin başında seninle yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

Eğer seninle devam edilirse, bu takıma sen çok engel olursun.

Gelelim penaltıya allah aşkına Erzurum penaltısı var da hiç mi incelenmedi yada var hakemi o sırada başka bir şeylemi ilgileniyor?

Hakem aldanabilir elinde var denilen bir kamera sistemi, başa sar seyret yok yok bilerek bu takımın puanlar kaybetmesini istiyorsunuz.

Eee 90+4 de penaltıyı biz kazandık kim kullanacak konusu olurmu.

Bu takımın penaltıcısı bellidir elinde bodrin varken hasan kılıç hangi akla hizmetle penaltı kullanıyor birde Bodri' nin elinden topu alıp atıyor bıraksana arkadaş.!

Bodri'nin senden daha stil vuruşları var ama kime ne söylüyorsun! hoca bile kenardan öyle bakıyor. Yazımın başında dedim ya allahım inşallah bu sene yüzümüz güler. Yıllardır beklediğimiz Süper Lig hasretimiz biter.

Bugün direk Bayram hoca ile yolların ayrılması ve yerine daha otoriter, daha oyunu okuyan, maç içinde, maçı yaşayan adam lazım oda aklıma bir kişi geliyor ve boşta olduğunu biliyoruz.

İsmail Kartal.

Vallahi başkana çok üzülüyorum, adam dünyaları verdi bu takıma. Allah başkanımıza zeval vermesin

Saygılarımla..