İlhan DEMİRCİOĞLU

Samsunspor’da ‘Kuşlar’ Kim?

İlhan DEMİRCİOĞLU

Samsunspor dün gece yarısı İshak Doğan’ı transfer etti, hemen transfer gece yarısı internet sitelerinde yayılmaya başladı. Gazetecilere watsap mesajları gitmeye başladı. 
Muhammed Beşir kulüpte imza attı resmi imza töreni yapılmadan imza fotoğrafları internet sitelerinde dolaşmaya başladı. 
Samsunspor’da özellikle son 1 ayda Samsunspor’da her nedense hiçbir şey gizli kalmıyor. Bunun nedeni çok açık.
Başkan İsmail Uyanık kulübün her işi ile kendi uğraşıyor. Yapılması zor transferleri kendi yapıyor, son 15 günde neredeyse 4 kez İstanbul’a gidip hem transfer hem şirketleşme çalışmasını yürüttü. 
Bir kulübün içinde her şey olabilir. Futbolcu kadroya giremediği için stadı terk edebilir, kampta bazı oyuncular kendi aralarında ya da teknik kadro ile tartışır ya da sorun yaşayabilir, yönetim kurulu toplantılarında sert tartışmalar olabilir. Hatta hiçbir işe yaramadığı için çok şey yapıyormuş gibi görünen isimler de her kulübün içinde olabilir. 
Bunlar normaldir her kulüpte olabilir. Normal olmayan şey kulüp sınırları içinde kalması gerekenlerin watsaplarla kendilerine yakın bazı gazetecilere haber verilmesi.
BEN BAŞKAN İSMAİL UYANIK’I 1992 YILINDA HENÜZ 31 YAŞINDA ÜZİRİNDE LACİVERT KOT PANTOLON VE BEYAZ KOLLARI SIVAMIŞ GÖMLEĞİ  SİYAH GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ İLE RAHMETLİ ALİ BABA İLE KULÜBE GELDİĞİNDE TANIDIM.
Aradan 26 yıl geçti hukukumuz hiç bitmedi. Aramızdaki dostluğu şu an yakınında bulunan ve kendilerini İsmail Uyanık’ın en yakın adamı zannedenler bile hayal edemez. 
Sizler İsmail Uyanık’ı henüz tanımadınız. Çünkü bu gelişinde şu ana kadar görünen İsmail Uyanık, bizim gördüğümüz İsmail Uyanık’mı bunu bu kadar iyi tanıyan biri olarak ben bile bilmiyorum. 
Samsunspor’daki transfer haberlerini yayınlayan meslektaşlarımı kutluyorum. Gazetecilik adına çok iyi işler çıkartıyorlar. 
Samsunspor bu şehrin en önemli markasıdır. Benim kulüpteki kuşlara tavsiyem bu büyük markaya zarar vermemeleridir.
1992 – 2002 arasındaki İsmail Uyanık gelene kadar istediğinizi yapın, o İsmail Uyanık gelince zaten hiç biriniz bu yaptıklarınızı yapamayacaksınız…

İlhan Demircioğlu