İlhan DEMİRCİOĞLU

Samsunspor İş Bulma Kurumu Olmamalı

İlhan DEMİRCİOĞLU

Samsun şehri bugünlerde İsmail Uyanık’ın gelişiyle birlikte hiç olmadığı kadar hareketli günler geçiriyor.

İki gündür sokakta daha çok geziyorum.

Başkan İsmail Uyanık ile geçmişte olan yakınlığımı bilen herkes ya kulüpte görev almak için aracı olmamı istiyor ya da gelip şu kişi ya da bu kişi kulüpte görev alacakmış doğru mu diye soruyor?

Açıkçası hiçbir şey bilmiyorum kim hangi göreve gelecek İsmail Uyanık kiminle çalışacak en küçük bir bilgim yok. Samsun’da belki de bu konuda hiç bilgisi olmayan tek kişiyim.ŞİMDİLİK…

Ama benim bildiklerim de var onlarda nemi derseniz şunları biliyorum:

26 yıl önce genç bir gazeteci iken Samsunspor tesislerinde tanıştığım ve 26 yıldır ilişkimizin hiç kesilmediği İsmail Uyanık bu kadar aradan sonra bu kadar iddialı geliyorsa bir bildiği vardır.

İsmail Uyanık’ın da bütçesinin bir sınırı vardır ve her tanıdığı kişiye iş vermez veremez…

Hele hele şirketleşme olacaksa ki tek hedef bu ve kurumsallaşma yapılacaksa bu kulübün içine vizyoner bakışları olan, yabancı dil bilen dünya futbolunu yakından takip eden genç dinamik ve şehre heyecan verecek isimler ön saflarda olmalı ve sanırım olacaktır.

Son sözüm de beni de görsün bak ben de yanındayım beni unutma dercesine etrafında olmak için çırpınanlara.

İsmail Uyanık birini bulmak isterse 5 dakikada bulur. İsmail Uyanık birine görev vermek isterse o kişi Fizan’da da olsa rica eder yanına çağırır ona o görevi verir. Eğer İsmail Uyanık görev vermeyi düşünmüyorsa sen her zaman yanında da karşısında da olsan sana bakar ama seni asla görmez.

Benim tavsiyem şu. İsmail Uyanık’ın başarılı olmasını isteyen gerçek dostları sevenleri öncelikle 2 Haziran’da yapılacak kongreye sonrasında da oluşturmak istediği şirketleşme ve bunu hayata geçirme dönemine kadar uzakta kalmaları. Böylesi büyük bir riske giren insanı rahat bırakmak lazım. Yine söylüyorum bir kişi İsmail Uyanık’a lazımsa başkan o kişiyi bulur ve onunla çalışmak istediğini kendi söyler. Kimse aracı kullanmaya kalkmasın ya da gereksiz beklentilere girmesin. Sonrası hayal kırıklığı olur…

BAŞKAN İŞİNİ BİLİR…

İlhan Demircioğlu