İlhan DEMİRCİOĞLU

AK Parti’de Ölçü Hakan Karaduman...

İlhan DEMİRCİOĞLU

2019 öncesinde AK Parti’de belediye başkanlarına uyarılar peş peşe gelmeye başladı.

Doğrusu da bu.

Bir yandan 3 dönem kuralı ile ilgili açıklamalar gelirken diğer yandan da başkanlara milletten uzaklaşmayın mesajı geldi.

AK Parti belediye başkanlarının acayip giysili koruma ordularıyla lüks otomobillerle sokağa çıkıp kendinizi milletten soyutlamayın mesajı veriyor.

AK Parti belediye başkanlarına milletle beraber yürümelerini, mümkün olduğu kadar halkın arasına katılıp halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini istiyor.

AK Parti belediye başkanlarından bu ülke için canlarını feda eden şehitlerin yakınlarını asla unutmamalarını onlarla daima temas halinde olmalarını ve tüm isteklerini yerine getirmelerini istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, belediye başkanlarından lüks makam odalarından uzak durup mütevazi odalarda hizmet vermelerini istedi.

Gelelim Samsun’a…

2019 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in 3 dönemleri sona eriyor.

En az bir o kadar belediye başkanı için de memnuniyet anketinde son sıralarda olduğu da söyleniyor.

Sonuç olarak artık geri sayım başladı. Aday adayları da yavaş yavaş Ramazan ayıyla beraber iftar sofralarındaki yerlerini alacaklar.

Hem mevcut belediye başkanlarına hem de belediye başkanlığı için nabız yoklayan adaylara minik bir tavsiye…

Ölçü Hakan Karaduman…

Samsun’da AK Parti’nin en tepesindeki isim. Bindiği arabaya bakın, yaşam tarzına bakın, mütevaziliğine bakın, tokalaşırken insanın gözüne bakarken verdiği sıcak enerjiye bakın.

İlhan Demircioğlu