İlhan DEMİRCİOĞLU

Samsunspor’da tüm bombalar patladı…

İlhan DEMİRCİOĞLU

Samsunspor’da uzun süredir devam eden yalan rüzgârları transfer tahtasının açılamaması ile Nirvana yaptı.

Bu takımı 26 yıldır takip eden bir gazeteci olarak sezon başından itibaren neler yaşandı bir bakalım derim. Çünkü onlara bakmazsak Samsunspor’un geleceğini asla inşa edemeyiz.

Sayın Erkut Tutu sezon başında adaylığını yangından mal kaçırırcasına açıklarken neler söyledi bir bakalım mı ?

Samsunspor’da artık zor günlerin geride kaldığını, borçların azaldığını, kulübün ilk kez yönetilebilir duruma geldiğini bu nedenle de insanların iştahının kabardığını söyledi değil mi ?

Sayın Tutu kendisinin ve yönetimdeki arkadaşlarının büyük sıkıntılar çektiğini artık süper lige çıkacak takımı yönetmenin de kendilerinin hakkı olduğunu da söyledi.

Bunları duyduk.

Sonrasında neler yaşandı bir de bunlara bakalım.

Samsunspor borçlarını ödedi ilk kez yönetilebilir duruma geldi dediniz takım paraları ödenmediği için TFF’ye gitti, baskın toplantısı düzenledi ve size güvenmediğini deklere etti. Sonrasında paralar ödenmediği için 5 oyuncu şehri terketti. Arada yaşanan kongreleri söylemiyorum bile.

Biz borç ödedik dediniz kongrede açıklanan mali tabloya baktık 44 milyon liraya aldığınız takımı 56 milyon lire borçla bıraktınız ödenen yok artan 12 milyon lira.

Şampiyonluğa oynayan takım yaptık dediniz takımın başına diploması olmayan bir teknik adam getirdiniz sonra 5 hafta içinde yine söz gönderdiniz.

Bu yabancılara kefilim dediniz sonra 3 yerel gazete için özel düzenlediğiniz basın toplantısında 3 yabancı bir yerli oyuncu ile bu takım hedefe ulaşır dediniz kendi yabancı oyuncularınızı inkâr ettiniz.

Sonra yönetilebilir takım dediniz yönetemediğiniz için bırakıp gittiniz takım kayyuma kaldı Sayın Vali Osman Kaymak olmasa takım dağılıyordu.

Gelelim en son yaptığınız iyi şeye, bu takım 1 buçuk milyon liraya tahtası açılır dediniz. 3 buçuk milyon liranın üzerinde para çıktı ve takım tahtayı açıp transfer yapamadı.

Arada yaşanan komedilere girmiyorum bile.

Şimdi siz biz bu takımı iyi yönettik bu şehir bize güveniyor diyorsanız karar sizin. Ben bu şehirde ve bu takımda sezon başından itibaren yaşananları yazdım.

Hangisi YALAN !

İlhan Demircioğlu