İlhan DEMİRCİOĞLU

Göksel koltuğu devretti…

İlhan DEMİRCİOĞLU

Vedalar acı verir insana...

Bugün saat 13.00’de AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel basına kapalı devir teslim töreni ile koltuğu yeni başkan Hakan Karaduman’a devretti.

Hüzünlüdür vedalar…

Tabiki üzüldü. Tabi ki koltuğu devretmek zor gelir insana. Ama hayatın gerçeği bu. Bayrak yarışı derler ya öyle bir şey. Gün gelecek Hakan Karaduman da koltuğu devredecek.

Peki, Muharrem Göksel dönemini nasıl hatırlayacağız.

Muharrem Göksel döneminde AK Parti seçimi başarı ile tamamladı.

AK Parti’nin mitingi muhteşem oldu.

Göksel FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminden alnının akıyla çıktı. Hem kendisi hem de yönetimi bu lanet örgüte bulaşmadı.

Peki ya hiç mi kötü izleri yok o yönetimin derseniz birkaç tane de onlardan bahsetmek lazım. Aklımıza gelen tabi.

Muharrem Göksel döneminde yapılan bir temayülde dinleme krizi ortaya çıktı gerçi hemen üstü kapandı ama söylentisi uzak diyarlara kadar ulaşmıştı.

Muharrem Göksel döneminde belki de bu parti kurulduğundan itibaren tarihinde ilk kez toplantı yeter çoğunluğu bulunamadığı için toplantı yapılamadı.

Ve en son temayül döneminde yaşanan bir kriz ise finale yakışmadı.

Başkan Muharrem Göksel kendine yakın ekiple evinde toplantı yaptı. Kendisinden sonraki başkan ve yönetimi dizayn etmeye çalıştı bu duyulunca da mini bir kriz yaşandı. O toplantıya yürütmede olmasına rağmen şu an başkanlığa getirilen Hakan Karaduman ve onunla birlikte uzun yıllarda omuz omuza yürüyen yol arkadaşları Hakan Ay, Kenan Saroğlu ve partinin dinamiklerinden Oğuzhan Serinkaya davet edilmemişti.

Kısacası Muharrem Göksel dönemi iyisiyle kötüsüyle sona erdi. Kendisine bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim.

Hakan Karaduman ve ekibine de yeni dönemde Allah’tan büyük hizmetler yapmayı nasip etmesini dilerim.

İlhan Demircioğlu