İlhan DEMİRCİOĞLU

Erkut Tutu bırakmaz

İlhan DEMİRCİOĞLU

Samsunspor’da yaşananları hep birlikte görüyoruz.

Cumhuriyet Meydanı’nda taraftarların takımlarına sahip çıkmak için organize ettiği etkinlikte de yer aldım. Bu işte en masum olan taraf taraftardır.

Şu anda bir yönetim boşluğu var gibi görünse de ben hala yaklaşık 1 ay önce yazdığım yazının arkasındayım. ERKURT TUTU bırakmaz.

Çünkü paranın ucu göründü. Vali Osman Kaymak öncülüğünde hatırı sayılır para bulunacak. Mevcut futbolcuların paraları verilecek. Tahta açılacak. Yerli ve yabancı oyuncular alınacak.

Son Erkurt Tutu çıkacak ortaya Valimiz ve Büyükşehri Belediye Başkanımızın ısrarları karşısında sağlık sorunlarıma rağmen dayanamadım görevi kabul ettim diyecek.

Taraftarlarla aralarında sorun olan Ömer Çoruh ve Rüştü Arapoğlu başta olmak üzere bazı isimlerin yer almadığı yeni bir yönetim kurulu listesi ile yola devam edecek.

25 yıldır meslek hayatımda bu takımı takip eden yazan – çizen tribünlerden destek veren deplasmanlara giden biri olarak ilk gün durduğum yerdeyim. Para varsa başkan Erkut Tutu’dan başkası olamaz.

Göreceksiniz Erkut Tutu çıkacak ve bizim de hatalarımız oldu. Alpay Özalan ile sezona başlamamız hata idi diyecek. Özellikle yabancı transferlerinde hata yaptık diyecek taraftarın gönlünü almak için bilet fiyatlarında ciddi bir indirime gidecek ve sonra yine BÜYÜK BAŞKAN…

Bu kaotik ortamın dışında çıkıp büyük resme önyargısız ve objektif bakan kişi bu tabloyu çok rahat görecektir. Para toplanır, önümüzdeki hafta ödemeler olur. ERKURT TUTU yeniden yeni bir liste ile başkan olur.

Sonrası mı onu hep birlikte göreceğiz…

İlhan Demircioğlu