Samsunlu Siyasetçiler Dizi Film Oyuncusu Olsaydı - IV

Samsunlu Siyasetçiler Dizi Film Oyuncusu Olsaydı - IV

Köşe yazarımız Akın Üner'in Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını birer TV dizisi kahramanı olarak resmettiği yazısının yankıları sürüyor.

Daha önce Ak Parti adayı olarak başkan seçilen Halit Doğan'ı bir okul dizisinde müdür, CHP adayı Cevat Öncü'yü ise köprü yaptırmak isteyen bir kaymakam olarak tasvir eden Üner'in İyi Parti adayı İmren Nilay Tüfekçi'yi ise sevilen bir Rumeli türküsünün adına çekilen bir dizi filmin kahramanı yapması okuyucuyu gülümsetti.

İşte Üner'in Tüfekçi'yi dizi film karakteri yaptığı yazısı:

DİZİNİN ADI: KALK GELİN HANIM

BAŞROL: İMREN NİLAY TÜFEKÇİ

Karadeniz kıyısındaki bir balıkçı köyündeki monoton hayat, yaz tatili için memleketine dönen eski bir hemşerileriyle bir anda değişecektir.

Küçüklüğü kasabada geçen ve büyükşehirde okumaya giden, mezun olduktan sonra da ticarete atılarak zengin olan eski hemşerileri, güler yüzlü bir kadınla evlenmiştir.

Gelin hanım, Ege'nin özgür ortamında yetişen, farklı düşünebilen ve sürekli değişiklikler peşinde olan renkli bir karakterdir.

Köylüler, gelin hanımı yadırgasa da üzerinde pek durmazlar. Nasıl olsa gelip geçici olduğunu düşünerek aykırılıklarına kulak asmazlar.

Ancak her şey, gelin hanımın köyü çok sevmesi ve kalmaya karar vermesiyle değişmeye başlar.

İşler, Egeli gelin kızın köye muhtar adayı olmaya karar vermesiyle iyice eğlenceli bir hal alacaktır.

Yazının tamamını okumak için:

https://www.samsunsonhaber.com/yazarlar/2546/samsunlu-siyasetciler-dizi-film-oyuncusu-olsaydi

EN ÇOK OKUNAN HABERLER