Akın Üner Yazdı: 'Samsunlu siyasetçiler dizi filmlerde oynasaydı'

Akın Üner Yazdı: 'Samsunlu siyasetçiler dizi filmlerde oynasaydı'

Birbirinden ilginç yazılarıyla Samsun Son Haber okuyucularının beğenisi kazanan köşe yazarımız Akın Üner'in 'Samsunlu siyasetçiler dizi filmlerde oynasaydı' başlıklı yazısı büyük beğeni topladı.

Halit Doğan, Cevat Öncü ve İmren Nilay Tüfekçi'nin başrol oyuncusu olduğu dizi film senaryoları okuyucunun büyük ilgisini çekti.

Üner'in sandıktan Büyükşehir Belediye Başkanı çıkan Halit Doğan'ın genç ve farklı düşünebilen bir okul müdürü rolünü oynadığı "Okul Yolu" isimli hayali dizi film hakkında yazdıkları şöyle:

DİZİNİN ADI: OKUL YOLU

BAŞROL OYUNCUSU: HALİT DOĞAN:

Şehrin en gözde özel okulunda müdür olmak isteyen birçok istekli vardır. Mevcut müdür, tecrübeli ve okulun patronuyla ilişkileri çok eskilere dayanan tecrübeli birisidir.

Üstelik okul müdürü olmak isteyen başka birçok karizmatik isim, okulun patronuna ulaşıp göreve talip olduğunu söylemektedir.

Ancak okulun patronu, vizyoner bir iş insanıdır. Gelen CV'leri incelerken bir devlet okulunda müdürlük yapan genç bir eğitimci dikkatini çeker. Görüşmek üzere kendisini davet eder.

Genç adam, mülakatta belli bir zümreye hitap eden, para kazanmaya odaklanmış klasik bir özel okul yerine eğitim kalitesiyle öne çıkan, yetenekli gençlere burs vererek başarılı sporcu, sanatçı ve bilim insanları yetiştiren bir çizgiye gelmesi gerektiğini söyler.

Diğer adaylar doğrudan para kazandırmaya odaklı cümleler kurduğu halde genç eğitimci, okulun değerler üzerinden yükselmesi ve tüm toplum kesimlerine açılması halinde zaman içerisinde ticari başarının kendiliğinden geleceğini anlatır.

Okulun bir yeniliğe ihtiyacı olduğunu düşünen Patron, genç eğitimciye bir şans vermeye karar verir. Ancak yeni müdürün işi kolay değildir.

 

Üner'in yazısının tamamını okumak için canlı linki tıklayabilirsiniz: 

https://www.samsunsonhaber.com/yazarlar/2546/samsunlu-siyasetciler-dizi-film-oyuncusu-olsaydi

EN ÇOK OKUNAN HABERLER