Yeni müfredat taslağı hazırlandıSamsun'da minik ellerin büyük hayalleriSamsun'da siber ekiplerinden 'Siberay Güvenlik Semineri'Bakan Işıkhan, SGK İl Müdürlüğündeki çalışmaları incelediOMÜ'de yapay zeka, dijitalleşme ve veri alanlarında 6 yeni program açılacakSamsun'da otizmli bireylerden özel sergiSamsun polisi, trafik kazalarının önüne geçmek için bilgilendirdiOMÜ'lü sporcuların madalya başarısıOMÜ'nün kurumsal akreditasyon süresi 2 yıl daha uzatıldıSamsun'da yabancı uyruklu kadınları zorla çalıştırma ve fuhşa sürükleyenlere operasyon: 3 gözaltıSamsun'da 455 litre etil alkol ele geçirildiSamsun'da 305,35 gram metamfetamin ele geçirildi: 4 gözaltıSamsun Milletvekili Murat Çan'dan 19 Mayıs ilçesindeki 286 arsanın satışına tepkiSamsun'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildiSamsun'da inşaattan elektrikli vinç çalan 2 kişi yakalandıSamsun'da 150 bin samuray arısı kahverengi kokarca ile mücadele edecekSamsun'da trafiğe kayıtlı araç sayısı 463 bin 844 olduKasımpaşa - Samsunspor maçı ne zaman Saat kaçta Hangi kanaldaAyşe Şener Hocamızı Kaybetmişiz

Samsun Son Haber Yazarlar

Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir
Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir
Afrika'nın tozu Karadeniz Bölgesi'ni de etkileyecek
Afrika'nın tozu Karadeniz Bölgesi'ni de etkileyecek
Afrika çöl tozları çocukları daha fazla etkiliyor
Afrika çöl tozları çocukları daha fazla etkiliyor
İş Stresini Yenmek İçin Hayır Demeyi Öğrenin
İş Stresini Yenmek İçin Hayır Demeyi Öğrenin

Niksar'da trafik ekiplerinden motosiklet sürücülerine denetim

Tokat'ın Niksar ilçesinde trafik ve asayiş ekiplerince yapılan uygulamada 3 motosiklet sürücüsüne toplamda 54 bin 69 TL ceza yağdı.

KUTO'da katılımcılara internet üzerinde ürün satışı tanıtıldı

İnternet üzerinden ürünlerin anlatıldığı seminer Kuşadası Ticaret Odası'nda yapıldı.

Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Fransa'nın en prestijli üniversitesinde Filistin'e destek gösterisi

Fransa'nın prestijli üniversitelerinden Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü'nde Filistin'e destek gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, kampüsteki bir binaya girişleri engelleyerek, sivillere yönelik saldırıları protesto etti.

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

Mardin'in Midyat ilçesinde ilk kazayı kıl payı atlatan kadın ilçe çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0

Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0

Sakartepe rampasında kaza

Muğla Sakartepe rampasında meydana gelen tek araçlı kazada bir lojistik firmasına ait kamyon sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafına yan yattı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: 'Türkiye'de üretilen diziler, 500 milyona yakın bir nüfus tarafından izleniyor'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Türkiye'de üretilen diziler, 500 milyona yakın bir nüfus tarafından izleniyor' dedi.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.