İYİ Parti çalkalanıyor! İYİ Parti'de yaprak dökümü...

İYİ Parti çalkalanıyor! İYİ Parti'de yaprak dökümü...

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy tarafından gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu Toplantısı'ndan yönetimin feshi kararının çıktı.

İYİ Parti'de neler oluyor? İYİ Parti'de genel başkan değişimi ve öncesinde Meral Akşener'in ana muhalefet partisi için takındığı tavırla birlikte genel başkanlık seçiminde Müsavat Dervişoğlu için oy istemesi ortamın daha da karışmasına neden olduğu belirtiliyor. Bütün bu gelişmeler  Samsun İYİ Parti İl Yönetiminin feshini gündeme getirdi. 

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy tarafından gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu Toplantısı'ndan yönetimin feshi kararı çıktı. Öte yandan Canik İçe Başkanı Saydam Bayram  da resmen görevinden ayrılacak. İYİ Parti'de istifaların arkasındaki gerçek ise; yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun kendi ekibini oluşturmasından ziyade, Meral Akşener'in genel başkan seçimlerinde Müsavat Dervişoğlu için delegelerden oy istemesi olduğu belirtiliyor.

Son seçimlerde İYİ Parti'nin oy oranlarının yüzde 17'lerden, yüzde 3 buçuklara kadar gerilemesinin sebebinin Meral Akşener olarak görülmesi ve parti içindeki vesayetin Müsavat Dervişoğlu üzerinden devam ettirilmek istenmesine yönelik tepkilerin ise önümüzdeki günlerde daha da artacağı da iddia ediliyor.

İYİ Parti çalkalanıyor! İYİ Parti'de yaprak dökümü...İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Canik İlçe Başkanı Bayram istifa etti.

ÖZEL HABER - SAMSUN SON HABER 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER