İbrahim Dulkadiroğlu Kimdir?

İbrahim Dulkadiroğlu Kimdir?

CNN News' sorularını yanıtlayan İbrahim Dulkadiroğlu kimdir? İbrahim Dulkadiroğlu kaç yaşında, nereli? İbrahim Dulkadiroğlu'nun biyografisi haberimizde.

1976 Ankara Çankaya doğumlu İbrahim Dulkadiroğlu, halen Çankaya' da ikamet etmektedir. Üniversite tahsiline kadar ikametini değiştirmeyen Dulkadiroğlu, 1994-1998 yılları arasında üniversite için İstanbul' da ikamet etmiştir. 

CNN News' in sorularını yanıtlayan yapı denetim denetçisi İbrahim Dulkadiroğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, CNN News' sorularını yanıtlayan İbrahim Dulkadiroğlu kimdir? kaç yaşında, nereli?

 İbrahim Dulkadiroğlu Kimdir?

İbrahim Dulkadiroğlu biyografisi! Detaylar haberimizdedir

İnşaat Mühendisi, İş İnsanı, Müteahhit, Bilirkişi ve Uygulama Denetçisidir.

İbrahim Dulkadiroğlu, 8 Ağustos 1976 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde dünyaya geldi. Babası Cahit Dulkadiroğlu, annesi Iraz Dulkadiroğlu' dur. 5 kardeşin üçüncüsüdür.

1983-1988 yılları arasında İlkokulu Çankaya Kıbrıs Bayrakta İlkokulunda tamamlayarak, 1988 yılında ortaokul ve liseyi Çankaya Seyranbağları Lisesinde devam etti. 1994 yılında Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı ve 1998 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını aynı üniversitede tamamlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi unvanını aldı.

Mezuniyetini müteakip askerlik görevini asteğmen olarak yerine getirdi. 1999 yılında kurduğu firma ile mühendislik mimarlık ve inşaat iş kollarında faaliyet göstermeye başlamış olup halen ticari faaliyetlerine devam etmektedir.

İbrahim Dulkadiroğlu Kimdir? İbrahim Dulkadiroğlu Nereli ve Kaç Yaşında? İbrahim Dulkadiroğlu Kariyeri

Kırşehir'in yetiştirdiği başarılı isimlerden biri olan İbrahim Dulkadiroğlu, inşaat mühendisliği alanındaki uzmanlığı ve yöneticilik deneyimiyle dikkat çekiyor. Peki, İbrahim Dulkadiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli ve kariyerinde hangi başarıları elde etti? Evli mi?

 

İşte, İbrahim Dulkadiroğlu' nun hayatına dair detaylar.

Kariyeri boyunca inşaat mühendisliği alanındaki başarıları ve uluslararası projelerde üstlendiği kilit rollerle adından söz ettiren İbrahim Dulkadiroğlu, Kırşehir' in gururu olarak ön plana çıkıyor. Uzun yıllar yurtdışında önemli projelerde proje müdürü olarak görev alan, başarılı bir inşaat mühendisi ve yönetici olarak tanınan Dulkadiroğlu, ulusal ve uluslararası alanda kazandığı ün ile daha da bilinen bir isim olmuştur.

 

İbrahim Dulkadiroğlu Evli Mi?

Evli ve iki çocuk babası olan İbrahim Dulkadiroğlu, sadece iş yaşamında değil, aile hayatında da başarılı bir denge sağlıyor. İngilizce dilinde de başarılı iletişim yeteneğiyle dikkat çeken Dulkadiroğlu, hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınan bir isim olarak adından söz ettiriyor.

İbrahim Dulkadiroğlu'nun, mesleğine ilgisi okul yıllarında 'DEPREM ODALARI' konulu bitirme tezi ile bir kat daha artmıştır.  Ticari faaliyetlerinin dışında tecrübesi ve eğitiminin verdiği yetki ile aynı zamanda BİLİRKİŞİ" ve UYGULAMA DENETÇİSİ İnşaat Mühendisi olarak da görevlendirilmektedir.

İbrahim Dulkadiroğlu denetim görevi nedeni ile geçici süre Samsun ilimizde ikamet etmektedir.

İbrahim Dulkadiroğlu, İstanbul'da ikamet etmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER