Murat Şenel; 'İlkadım'ı eski cazibesine kavuşturacağız'

Murat Şenel; 'İlkadım'ı eski cazibesine kavuşturacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Murat Şenel, Samsun'da yerel ve ulusal yayın yapan medya temsilcileri ile bir araya geldi. İlkadım'ın yanlış yönetim sonucunda cazibesini yitirdiğini belirten Murat Şenel, göreve geldiğinde İlkadım ilçesini eski cazibesine kavuşturacaklarını söyledi.

Samsun'un Efsane Büyükşehir Belediye Başkanı Muzaffer Önder'den sonra alt yapıya önem verilmediğini ve özellikle ilkadım ilçesinin bu konuda çok talihsizlikler yaşadığını dile getiren CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, İlkadım'ı eski cazibesine ulaştırmak için çalışacaklarını söyledi.

Murat Şenel; 'İlkadım'ı eski cazibesine kavuşturacağız'

"İlkadım'ı eski cazibesine kavuşturacağız"

Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere Samsun'un kötü yönetildiğini ifade eden Murat Şenel, "Hele İlkadım, eski kent merkezi. Terkedilmiş bir görüntü ortaya koyuyor. İlkadım'da nüfus ve binalar yaşlanıyor. Ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanıyor. İnsanlarımız da başka ilçelere ve kentlere göç ediyor. Bu olumsuz yönetim şekliyle durum o kadar hızlı ilerliyor ki, ne yazık ki insanların buradan taşındıkları Atakum'u da aynı akıbet bekliyor. İlkadım'ı eğitiminde ulaşımına, su kullanımından tutun da kentsel dönüşümüne kadar, bir bütün halinde uzun süreden beri inceliyorum. Oldukça kaliteli uzman bir yönetim ekibiyle bütün sorunları ve çözüm önerilerini ortaya koyan bir yönetim ekibiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bütün mahallelerimizin sorunlarını tespit ettik, teker teker not ettik" şeklinde konuştu.  

Murat Şenel; 'İlkadım'ı eski cazibesine kavuşturacağız'

EN ÇOK OKUNAN HABERLER