Where Are The Transfers, Big Boss?

Where Are The Transfers, Big Boss?

Yılport Samsunspor'un patronu Yüksel Yıldırım sık sık 'hayatının bir bölümünü Amerika'da geçirdiğini ve bu yüzden bazen Türkçeyi anlamakta zorluk çektiğini' belirtiyor.

Samsunspor taraftarının sürekli olarak " transferler nerede?" sorusunu sormasına  Yüksel Yıldırım'dan bir cevap gelmemesi "acaba soru Türkçe sorulduğu için anlamıyor olabilir mi?" düşüncesini akıllara getirdi. 

Transferin kapanmasına sayılı günler kala Yüksel Yıldırım'ın halen oyuncu alamaması eleştirilere neden oluyor.

Süper Lig'de devam etme mücadelesi içindeki Samsunspor transfer dönemini sessiz geçiriyor. Attığı twitle iddialı sözler sarf eden ve bulunduğu her ortamda çok parası olup, ses getirecek bir takım kuracağını söyleyen başkan Yüksel Yıldırım ise transferdeki etkisizliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde bağlandığı TV programının yorumcularından Sinan Engin'in dün söylediği ""Samsun'da para var. Başkan zengin. Dün akşam dedi milyarlarım var. Para var; adam alacak. Adam alır o, bindirmiştir uçağa, yoldadır." sözlerine ise Samsunspor taraftarı başkana seslenerek tepki gösterdiler. Taraftarlar sosyal medyada "transferler nerede başkan?" şeklinde tepkiler dile getiriyorlar.

Where Are The Transfers, Big Boss?

EN ÇOK OKUNAN HABERLER