AK Parti Samsun'da adaylarını tanıttı

AK Parti Samsun'da adaylarını tanıttı

AK Parti, Samsun'da ilçe belediye başkan adayları ile Cumhur İttifakı'nın adaylarını kamuoyuna tanıttı. Programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve Çiğdem Karaaslan 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla bağlandı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın yanı sıra, AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, Sağlık Eski Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, belediye başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Erdoğan telefonla aday tanıtım toplantısına katıldı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Sağlık Eski Bakanı Ahmet Demircan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın konuşmalarının ardından belediye başkan adaylarını tanıtmak için söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, aday tanıtımına geçmeden önce telefonuyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salondaki topluluğa seslenmesini sağladı.

AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısına telefon bağlantısı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnanıyorum ki 31 Mart gecesi Samsun çok daha farklı bir şahlanış ile yoluna devam edecektir. Samsunlu kardeşlerime bu konuda güveniyorum. 31 Mart akşamı yapılacak olan seçim sonucunu sizinle beraber kutlamak üzere en kalbi duygularla sizleri selamlıyorum. Tüm belediye başkanlarımızın belediyelerini Samsun'da silip süpüreceğinize inanıyorum. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları olarak bu kalan süre içerisinde gece gündüz demeden çalışarak inşallah 31 Mart'ta bu zaferi taçlandırmaya var mıyız? Bu zaferi inşallah beraber kutlamaya var mıyız? Bu vesileyle sizleri tebrik ediyor, şimdiden yolunuz, yolumuz açık olsun diyorum. Tüm belediye başkan adaylarımızı ve ekiplerini, tüm Cumhur İttifakı üyelerini Gaziantep'ten en kalbi duygularla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Kendimizi halka hizmete adadık

Samsun'un 1994 yılından bu yana belediyecilik anlamında birçok imkana kavuştuğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Özellikle AK Parti Hükümetleri dönemi ile birlikte alt yapı ve üst yapıda, sağlık yatırımları ve daha birçok konuda bu şehre hizmet eden herkese minnet borçluyuz. Bu noktada Sağlık Eski Bakanımız Ahmet Demircan'ın bu şehrin bir sağlık kendi olması yönündeki çabaları ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un Samsun'da kronikleşmiş birçok soruna karşı bulduğu çözümlerle birlikte özellikle organize sanayinin bölgesi başta olmak üzere birçok hususta geliştirdiği çözümlerle bu şehrin önünü açmıştır. Biz hep birlikte kendilerini hizmete adamış insanlarız. Bu hususta belediye başkanlarımız da bu hizmet bayrağını geleceğe taşıyacaklardır. Biz halkımıza daha iyi hizmet edebilmek için nezaket ve suhuletle seçimlere gitmek ve hazırlanmak istiyoruz. Her birimiz Bu şehir için daha önemli sorumluluklar alıp kentimizi geleceğe taşıyacağız" diye konuştu.  

AK Parti Samsun ilçe belediye başkan adayları açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partililere seslenmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. AK Parti ve Cumhur ittifakının Samsun İlçe Belediye Başkan adayları şu isimlerden oluştu:

Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir (MHP)

Asarcık Belediye Başkan Adayı Şerif Kılavuz (MHP)

Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş

Ayvacık Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin

Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç

Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı

Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal

Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür

İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz

Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz

Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu

Ladik Belediye Başkan Adayı Gürkan Özel

Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel (MHP)

Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul

19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu

Yakakent Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kıyma

Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Kul

AK Parti Samsun'da adaylarını tanıttı

AK Parti Samsun'da adaylarını tanıttı

EN ÇOK OKUNAN HABERLER