Fındık fiyatlarında son durum ne? İşte 2 Şubat fındık fiyatları

Fındık fiyatlarında son durum ne? İşte 2 Şubat fındık fiyatları

Fındık fiyatı ne kadar? Fındık fiyatı kaç TL? Fındık sezonu bitti ancak fındık fiyatı çok araştırılan konuların başında geliyor. İşte 2 Şubat Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon il il güncel fındık fiyatları.

Serbest piyasada en yüksek 110,00 TL olan fındık her geçen gün değer kazanıyor. Yeni fındık sezonunda fındığını istediği fiyattan satabilen üreticilerin yüzü gülüyor. Bilindiği gibi bu yaz sel ve dolu aletlerinin tarımsal üretimdeki olumsuz etkilerinden fındık da nasibini almıştı. Her yıl tonlarca fındık toplayan binlerce üretici, bu sezon bahçeye bile girmedi. Hal böyle olunca serbest piyasada fındık fiyatları giderek yükselmeye başladı.

Önceki yıllardan farklı olarak serbest piyasada, TMO'nun açıkladığı alım fiyatının üzerinde seyreden fındık fiyatları üreticilerini yüzünü güldürüyor. Özellikle Çarşamba piyasasındaki fındık alımlarının 110 TL'den seyretmesi piyasayı büyük oranda hareketlendirdi.

Fındık fiyatları 2 Şubat 2024 tarihi itibariyle ne kadar oldu? Bugün güncel fındık fiyatları kaç TL araştırmaları, başta Karadeniz'de olmak üzere, fındık alım satımı ile uğraşanlar tarafından hemen hemen her gün araştırıyor. İşte Samsun fındık fiyatları:

FINDIK FİYATLARI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ;

Samsun serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak: 87-110 TL

Giresun'da serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak: 95-120 TL

Trabzon serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak: 83-100 TL

Ordu serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak: 85-110 TL

Sakarya serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak: 80-100 TL

EN ÇOK OKUNAN HABERLER