İYİ Parti, Atakum ve Tekkeköy'de o isimlerden haber bekliyor

İYİ Parti, Atakum ve Tekkeköy'de o isimlerden haber bekliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak İmren Nilay Tüfekçi, İlkadım için Necattin Demirtaş'ı ve bazı ilçelerdeki adaylarını açıkladı. Ancak İYİ Parti'nin iki büyük merkez ilçe olan Atakum ve Tekkeköy'de aday açıklamaması merak uyandırdı.

Kulislere yansıyan bilgilere göre İYİ Parti'nin Atakum'da aday adaylığı için başvuran İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam'a il yönetiminin sıcak bakmadığı, AK Parti'ye başvuran bazı güçlü aday adaylarının da el altından İYİ Parti'yle dirsek temasında olduğu iddia ediliyor.

Kulislere sızan bilgilere göre AK Parti'nin iki güçlü aday adayının "eğer partimiz bizi açıklamazsa sizin adayınız olabilirim" mesajı gönderdiği konuşulurken İYİ Parti'nin AK Parti tarafından gösterilmeyen isimlerden birisini Atakum adayı olarak açıklamasının sürpriz olmayacağı belirtiliyor.

Tekkeköy'de ise İYİ Parti'den aday olması beklenen Mustafa Candal'ın CHP ile dirsek temasında olduğu iddia edildi. İYİ Parti'nin bir yandan Candal'ın kararını beklerken diğer yandan AK Parti'den Tekkeköy'de adaylık bekleyen isimlerden üstü çizilecek güçlü isimlere teklif götürmeye hazırlandığı konuşuluyor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER