İYİ Parti İlkadım'da adayını belirledi. Akşener yarın açıklayacak!

İYİ Parti İlkadım'da adayını belirledi. Akşener yarın açıklayacak!

İYİ Parti'de İlkadım İlçe Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Necanettin Demirtaş'ın belirlendiği ve yarın Samsun'a gelecek İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından bu ismin açıklanacağı öğrenildi.

İYİ Parti'nin İlkadım Belediye Başkan Adayı olarak Necattin Demirtaş'ın adının yarın Samsun'a gelecek olan İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından açıklanacağı öğrenildi.

İYİ Parti'nin İlkadım Adayı Demirtaş

Uzun süredir Samsun kamuoyunda İYİ Parti'den ayrıldı, ayrılacak şeklinde adı geçen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın İYİ Parti'nin İlkadım Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği öğrenildi.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Samsun ziyaretinde Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştireceği programda İlkadım Belediye Başkan Adayı olarak Necattin Demirtaş ismini açıklayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Belediyeden vatandaşlara gönderilen kısa mesaj gönderildi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'nin ilk adımlarının atıldığı şehrimizde 19 Ocak Cuma günü saat 16.30'da İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon'da halkımız ile buluşacaktır. İYİ Parti İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın adaylığının da açıklanacağı programa katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır."

İYİ Parti İlkadım'da adayını belirledi. Akşener yarın açıklayacak!

EN ÇOK OKUNAN HABERLER