Selendi'de şehitlere saygı duruşuna Kaymakam Okumuş da katıldı

Selendi'de şehitlere saygı duruşuna Kaymakam Okumuş da katıldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca alınan karar doğrultusunda okullarda bugün bayrak töreniyle birlikte şehitler için düzenlenen saygı duruşu Selendi'de de yapıldı.


Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan şehitlere saygı duruşuna katılan Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş Pençe-Kilit Hareket Bölgesinde şehit olan askerleri rahmetle anarak, 'Mekânları cennet olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizin ve bu ülke için fedakârlık yapmış, çaba sarf etmiş bütün atalarımızın mekânları cennet olsun.' dedi.
Bayrak töreninin ardından Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, yurtta kalan öğrenciler ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek meslek tercihleri hakkında hedeflerini dinleyen Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, daha sonra Okul Müdürü Nafiz Akarsu'dan okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Halil İbrahim Okumuş'un Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman da eşlik etti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER