Burcu Işıtan Satar 'Aday adaylığından vaz geçti'

Burcu Işıtan Satar 'Aday adaylığından vaz geçti'

İYİ Parti Samsun Teşkilatı'nda sular durulmuyor. İlkadım Aday Adayı Burcu Işıtan Satar aday olmak istemedi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İlkadım İlçe Teşkilatı'nı görevden almıştı. Bu gelişmenin ardından alınan kulis bilgilerine göre İlkadım Aday Adayı Burcu Işıtan Satar'ın parti genel merkezi le yaptığı görüşmeler sonucu aday olmak istemediğini illettiği öğrenildi.

Satar'ın bu kararının ardından başka partiler tarafından davet edildiği ancak, seçim sürecini aday olmasa dahi İYİ Parti'de tamamlamak istediği iddia edildi.

 

Satar sosyal medya hesabından da şu paylaşımı yaptı:

İLKADIM TÜRKİYE 'de 54 vilayetten büyük bir ilçe, biz partimizin girdiği ilk yerel seçimde Belediyeyi İYİ Parti saflarına kattık. Her seçimde TÜRKİYE ortalamasının çok üstünde oy aldık, her zaman sahada olmaktan, mücadele vermekten mutluluk duyduk, biz İlkadım teşkilatından öte hep bir aile olduk.

Bir çok zorlukla da karşılaştık, 6 yıllık süreçte bir çok vatandaşımızın  evine misafir olduk, yardımcı olmaya çalıştık, çocuklarımızın sıkıntılarını kendi sıkıntımız gördük  evlatlarımıza yardım ettik. Bir çok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarında öncülük ettik hep ilk'lere imza attık.

 Çok kıymetli yol arkadaşları edindik. Sonuç itibariyle de hiç etik olmayacak bir şekilde,  böylesine güçlü bir teşkilatın arkasından ayak oyunları yapıldığını gördük. Biz yine mücadelemize devam ediyoruz, bilen bilir çalışmak fıtratımda var. Ülkem için, şehrim için, garip gureba için, ülkenin aydınlık yarınları için elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz.

Ama o zaman da söyledik, şimdi de tekrar ediyoruz, teşkilata yapılan ayıp, bize yapılan ayıptır. Kişisel ikbalimiz veya teklif edilen koltuklar için yapılan yanlışlara ses çıkarmazsak, işte o zaman kişiliğimizden ödün vermiş olurduk.

Ayak oyunlarınız sizin olsun , bizim bir çizgimiz var hiç bozmadık, bozmaya da niyetimiz yok, koltuklar da, makamlar da sizin olsun bize kalan dostlar kâfidir.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER