Canik Belediyesi, Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin'i vatandaşlarla buluşturacak

Canik Belediyesi, Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin'i vatandaşlarla buluşturacak

Seçkin ve uzman isimlerin katılımlarıyla ilçede programlar gerçekleştirmeye devam eden Canik Belediyesi, Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin'i vatandaşlarla buluşturacak.


Canik Belediyesi'nin ilçede düzenleyeceği 'Medeniyet Aklı' isimli konferans programında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin, 'Medeniyet Kavramı', 'Osmanlı Medeniyeti', 'Medeniyet ve Gelenek' konu başlıklarında bilgiler aktaracak. 'Medeniyet Aklı' konferans programı 15 Aralık Cuma günü, saat 19.30'da Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Geçmişten günümüze medeniyet
Canik Belediyesi tarafından ilçede düzenlenecek olan 'Medeniyet Aklı' konferans programında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin, konferansın ana konu başlıkları ile birlikte, medeniyetlerin geçmişten günümüze olan bağlantıları ve 'Medeniyet Aklı' kavramının Osmanlı medeniyetindeki karşılığı hakkında bilgileri de dinleyicilerle paylaşacak. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Siyaset Bilimci ve Yazar Savaş Şafak Barkçin'in önemli konular hakkında bilgiler aktaracağı 'Medeniyet Aklı' konferans programına tüm vatandaşları davet etti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER