Ankaragücü-Samsunspor maçının İlk 11'leri açıklandı

Ankaragücü-Samsunspor maçının İlk 11'leri açıklandı

Trendyol Süper Lig'in zorlu Ankaragücü-Samsunspor karşılaşmasında forma giyecek isimler açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 10. Haftasının zorlu müsabakalarından birisi olan Ankaragücü-Samsunspor karşılaşmasının ilk on birleri açıklandı.

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'yla 2 maçta birer galibiyet ve yenilgi alan Mke Ankaragücü, geride kalan 9 haftada 9 puan alabildi.

Teknik direktör değişimine giden temsilcimiz Yılport Samsunspor ise Markus Gisdol yönetiminde geçen hafta Rams Başakşehir'le 0-0 berabere kalmıştı.

Ertelenen İstanbulspor maçı dışında oynadığı 8 maçta 6 mağlubiyet, 2 de beraberlik alan Samsun ekibi, 2 puanla son sırada bulunuyor. Ligde galibiyeti bulunmayan Yılport Samsunspor, MKE Ankaragücü karşısında sahaya ilk 3 puanını almak için çıkacak.

12 YIL SONRA YENİDEN RAKİPLER

MKE Ankaragücü ile Samsunspor, Süper Lig'de birbirlerine yaklaşık 12 yıl sonra rakip olacak. İki takım son olarak Süper Lig'de 2011-2012 sezonunda karşılaşmıştı. 18 Şubat 2012'de oynanan son Süper Lig maçını Ankara'da Samsunspor 3-0 kazanmıştı. İki ekip de o sezon sonunda Süper Lig'den küme düşmüştü.

MKE Ankaragücü, Samsunspor'u Süper Lig'de son olarak 2003'te mağlup etti. Rakibini 16 Ağustos 2003'te oynanan Süper Lig maçında 4-2 yenen sarı-lacivertliler, daha sonra en üst ligde oynanan 7 maçın 4'ünü kaybetti, 3 maç ise beraberlikle sona erdi. Kırmızı-beyazlı takımda bu mücadele öncesinde tek eksik, sakatlığı süren Taylan Antalyalı.

Ankara Eryaman Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek.

Futbolseverler bu zorlu doksan dakikayı beIN SPORTS 2 ekranlarından takip edebilecekleri gibi Samsunsonhaber sayfasından da maçın önemli anlarını dakika dakika takip edebilecekler.

İLK 11'LER

SAMSUNSPOR

  1. OKAN KOCUK
  2. RİCK VAN DRONGELEN
  3. YOUSSEF AIT BENASSER
  4. MARIUS MOUNDILMADJI
  5. EMRE KILINÇ
  6. FLAVİEN TAIT
  7. CARL JOHAN HOLSE JUSTESEN
  8. ZEKİ YAVRU
  9. SONER GÖNÜL
  10. LUBOMİR SATKA
  11. ERCAN KARA

 

MKE ANKARAGÜCÜ

  1. BAHADIR HAN GÜNGÖRDÜ
  2. MATEJ HANOUSEK
  3. HAYRULLAH BİLAZER
  4. NIHAD MUJAKIC
  5. UROS RADAKOVIC
  6. EFKAN BEKİROĞLU
  7. TOLGA CİĞERCİ
  8. PEDRO FILIPE BARBOSA MOREIRA
  9. GARRY MENDES RODRIGUES
  10. ANASTASIOS CHATZIGIOVANIS
  11. ALI SOWE

EN ÇOK OKUNAN HABERLER